Z pamiętnika kinder metala :D -
Miriam - 08-30-2004
http://strefa.rockmetal.art.pl/artykuly/pamietnik.htm
Patrzcie i uczcie się
-
Tasiorro - 08-31-2004
Eheh, smutna prawda
- Arion - 08-31-2004
Ale jazda
Gosh, to niezdrowe czytać od samego rana teksty tego pokroju XD
- SML - 08-31-2004
Aż mnie głowa od tego boli, typowe pozerstwo - zgrywanie kozaka, lać lać po łbie i nic inngo nie robic..... niech powie, ze chce pomocy i szuka jej u starszych a nei z kolegami tworzą balck metal i słuchaja Wenoma
Cytat:tytuł "Black Metal" ma. Ściągłem normalnie, ale to chyba nie było to, bo klawiszy nie było, ani chórów, szit normalnie jakiś, ryki i wrzaski, zero klimatu normalnie, to wyjebałem.
ten tekst mnie rozwala jak to czytam....
-
Dżemik - 08-31-2004
Hehe =D Wielkie brawa dla autora.. =D No i dla Miriam za wykopanie tego tekstu.. =]
-
gannon - 08-31-2004
oj znam takich, znam... :?
-
Valhalla - 08-31-2004
Rany julka, myslalam ze upadne

Ale tekst jest niczego sobie
-
Lúthien - 08-31-2004
o bosh

dobrze, ze ja nikogo takiego nie znam
-
Prisca - 08-31-2004
hehe
Na zasadzie ;]
"Jestem metalem i słucham metalu. A najbardziej z tego wszystkiego lubie Peje."
-
Miriam - 08-31-2004
Heh, jak to pierwszy raz przeczytałam to się popłakałam ze śmiechu

Ten tekst jest świetny, ale smutne jest to, że niestety prawdziwy...
-
Abaddon - 09-01-2004
Kiedy to czytałem zrobiło mi się perfidnie głupio, jak można być takim ignorantem, a jego składnia, drechy używają takich zwrotów i podobnie jak drechów, nie mogłem zrozumieć kilku zdań
Cytat:a z black metalu to ona lubi Marylin Manson
To mnie rozwaliło, jak MM jest blackiem, to Gorgoroth jest nu metalem.
-
Rhonwen - 09-02-2004
jak już wyżej wspomniano niestety prawdziwe
-
Ixion - 09-02-2004
lol... Czyli nikt wczesniej tego nie widział?
To nie jedyny taki tekst na tej stronie, jest tam tez o "Mrocznym pieknie gotyckiej sztuki" i "Jak być prawdziwym black metalowcem"
To tak a'propos mojego jednego posta w dziale gHotic
-
Skippy - 09-03-2004
gannon napisał(a):oj znam takich, znam... :?
No to nic, tylko współczuć...
Najlepszy kawałek to:
Cytat:W bluzie Vadera byłem i normalnie z pentagramem. Marcin, a dla przyjaciół Mroku jestem, jej mówię. Ona, że ma na imię Kamila. No i zaczęliśmy gadkę. Spytałem czego słucha, to mi powiedziała że Korna i Evanescence a z black metalu to ona lubi Marylin Manson.
-
Windir - 09-03-2004
ahehaehaheahhhehaehahehe buehehehehe normalnie sie poplakalem ze smiechu jak to czytalem "Zacząłem mu wygrażać, że niech uważa bo z szatanistą zadziera i ja znam Dzikiego i mam w sercu mrok. To on mi, że on też ma mrok, ale w dupie" jaki tekscior ahahahahah