11-09-2005, 10:24 PM
Angelique napisał(a):Może to nie wydawać się problemem - ale ja go mam! :/ jakiś czas temu kupiłam sobie torbe w krztałcie trumny(za 99,90), po jakims czasie ku mojej radosci torby zniknęłyGosh, to chyba oczywiste, że jeżeli produkt dobrze się sprzedaje, to się go sprowadza.a więc miałam nadzieję że nie będzie jej miało zbyt dużo osób! A tu niestety, poszłam na jakiś gotycki koncert i okazało się że IDENTYCZNA !!!! :!: :!: :!:
miała co druga kobita! Myślałam że będę originalna, niestety okazało się co innego... Dziś zaglądam do Waszego sklepu, a tam co>? znowu te torebki!!!!
Nie podoba mi się
(myślę że nietylko mi), że ciągle zamawiacie te same rzeczy do tego sklepu, cała ta biżuteria, akcesoria, gadżety itp powszednieją i tracą swój blask kiedy są zamawiane i noszone masowo! Może by tak co jakiś czas zmieniać ofertę? albo sprowadzać do sklepu RÓŻNE rzeczy?
najlepiej w pojedyńczych egzemplarzach! bardzo proszę rozważcie moją opinię!
:!: :!: :!: :!: :!: :!:
p.s. trzeba mieć nieźle nasrane pod kopułą, żeby kupić torbę w kształcie trumny

a więc miałam nadzieję że nie będzie jej miało zbyt dużo osób! A tu niestety, poszłam na jakiś gotycki koncert i okazało się że IDENTYCZNA !!!! :!: :!: :!:
miała co druga kobita! Myślałam że będę originalna, niestety okazało się co innego... Dziś zaglądam do Waszego sklepu, a tam co>? znowu te torebki!!!!
Nie podoba mi się
(myślę że nietylko mi), że ciągle zamawiacie te same rzeczy do tego sklepu, cała ta biżuteria, akcesoria, gadżety itp powszednieją i tracą swój blask kiedy są zamawiane i noszone masowo! Może by tak co jakiś czas zmieniać ofertę? albo sprowadzać do sklepu RÓŻNE rzeczy?
najlepiej w pojedyńczych egzemplarzach! bardzo proszę rozważcie moją opinię!
:!: :!: :!: :!: :!: :!: