mam problem (Alchemy Gothic) -
Angelique - 11-09-2005
Może to nie wydawać się problemem - ale ja go mam! :/ jakiś czas temu kupiłam sobie torbe w krztałcie trumny(za 99,90), po jakims czasie ku mojej radosci torby zniknęły

a więc miałam nadzieję że nie będzie jej miało zbyt dużo osób! A tu niestety, poszłam na jakiś gotycki koncert i okazało się że IDENTYCZNA !!!! :!: :!: :!:

miała co druga kobita! Myślałam że będę originalna, niestety okazało się co innego... Dziś zaglądam do Waszego sklepu, a tam co>? znowu te torebki!!!!

Nie podoba mi się

(myślę że nietylko mi), że ciągle zamawiacie te same rzeczy do tego sklepu, cała ta biżuteria, akcesoria, gadżety itp powszednieją i tracą swój blask kiedy są zamawiane i noszone masowo! Może by tak co jakiś czas zmieniać ofertę? albo sprowadzać do sklepu RÓŻNE rzeczy?

najlepiej w pojedyńczych egzemplarzach! bardzo proszę rozważcie moją opinię!

:!: :!: :!: :!: :!: :!:
-
aXe Rose - 11-09-2005
SKANDAAAAAL!!! POWIESIĆ DOSTAWCÓW NA JAJACH!!!!
Czyżby 'Konkurs na forumowego debila - part II'?
Re: mam problem (Alchemy Gothic) -
Wars - 11-09-2005
Angelique napisał(a):Może to nie wydawać się problemem - ale ja go mam! :/ jakiś czas temu kupiłam sobie torbe w krztałcie trumny(za 99,90), po jakims czasie ku mojej radosci torby zniknęły
a więc miałam nadzieję że nie będzie jej miało zbyt dużo osób! A tu niestety, poszłam na jakiś gotycki koncert i okazało się że IDENTYCZNA !!!! :!: :!: :!:
miała co druga kobita! Myślałam że będę originalna, niestety okazało się co innego... Dziś zaglądam do Waszego sklepu, a tam co>? znowu te torebki!!!!
Nie podoba mi się
(myślę że nietylko mi), że ciągle zamawiacie te same rzeczy do tego sklepu, cała ta biżuteria, akcesoria, gadżety itp powszednieją i tracą swój blask kiedy są zamawiane i noszone masowo! Może by tak co jakiś czas zmieniać ofertę? albo sprowadzać do sklepu RÓŻNE rzeczy?
Gosh, to chyba oczywiste, że jeżeli produkt dobrze się sprzedaje, to się go sprowadza.
p.s. trzeba mieć nieźle nasrane pod kopułą, żeby kupić torbę w kształcie trumny
Axel - 11-09-2005
warsadal napisał(a):Angelique napisał(a):Może to nie wydawać się problemem - ale ja go mam! :/ jakiś czas temu kupiłam sobie torbe w krztałcie trumny(za 99,90), po jakims czasie ku mojej radosci torby zniknęły
Nie podoba mi się
Gosh, to chyba oczywiste, że jeżeli produkt dobrze się sprzedaje, to się go sprowadza.
p.s. trzeba mieć nieźle nasrane pod kopułą, żeby kupić torbę w kształcie trumny 
No co ty ! przeciez kazda mhroczna gotka musi taka miec.
-
Pandora - 11-09-2005
Ludzie, litości... czy wy naprawdę nie macie większych problemów? :?
Vomitor - 11-09-2005
Angelique napisał(a):Może to nie wydawać się problemem - ale ja go mam! :/ jakiś czas temu kupiłam sobie torbe w krztałcie trumny(za 99,90), po jakims czasie ku mojej radosci torby zniknęły
Nie podoba mi się
Mam taką małą propozycję dla ciebie.. podejdź do ściany na odległość ok 3-4 cm (może być tam plakat najtłisz albo whitin temptation dla osiągnięcia lepszego skutku, ale o tym za chwilę) a następnie wykonaj ruch jakbyś chciała się komuś pokłonić, najlepiej kilka bądź kilkanaście razy. Bardzo ważne byś zrobiła to wystarczająco mocno, stanowczo i z przekonaniem (stąd ekskurs o plakacie). Ostatecznie zaoraj się w zakupionej przez sie trumnie.
-
RamzeS - 11-10-2005
aXe Rose napisał(a):SKANDAAAAAL!!! POWIESIĆ DOSTAWCÓW NA JAJACH!!!!
Czyżby 'Konkurs na forumowego debila - part II'?
To konkurs nieustający.Zażarta walka wciąż trwa.DODa drzyj,masz konkurencję!
-
Dżemik - 11-10-2005
Cytat:Gosh, to chyba oczywiste, że jeżeli produkt dobrze się sprzedaje, to się go sprowadza.
Tru..
Cytat:p.s. trzeba mieć nieźle nasrane pod kopułą, żeby kupić torbę w kształcie trumny
Tru..
Cytat:Czyżby 'Konkurs na forumowego debila - part II'?
Tru.. Andzelika go wygrala..
Zamykam..