08-31-2005, 04:24 PM
Dżemik napisał(a):No troszke od Zurawskiego to jednak Franek lepszy jest.. On nie pociagnie gry zespolu i nie obejdzie sie bez dokladnych podan pomocnikow.. A Zurawski tak.. Szkoda, ze Frankowski nie wrocil na stare smieci do Jagi.. ;p Nie wiem czy to taka tragedia dla samego zawodnika (dla Wisly-tak).. Segunda Divisiom jest lepsza niz polska Ekstraklasa (oprocz samej druzyny Wisly of course), a i jest cien szansy na gre w samej Primera..Wydaje mi się, że to bardzo głupi ruch Franka. Ma 31 lat, więc kariery w Primiera Division i tak nie zrobi. Mógł resztkę swojej kariery poświęcić Wiśle i jej rok-rocznym próbom dostania się do europejskiej elity ;)
Cytat:Uche juz nawet odszedl.. Rowniez do 2giej ligi hiszpanskiej- Almerii.. Zastanawiam sie kto go zastapi? Paulista, Blaszczykowski (jak wyleczy kontuzje), czy moze sciagna kogos na miejsce Kalu? Jesli kogos beda kupowac, to mam nadzieje, ze bedzie to lepszy transfer niz 'wiecznie placzacy' Kryszalowicz..Uche mnie nie martwi. Paulista jest w tej chwili od niego lepszy. Ale jeśli odejdzie Sobolewski, to będzie 'dziura' w środku pomocy.
Cytat:Martwi mnie troche brak Krzynowka (Janosik oczywiscie do pierwszej 11 wstawil Kosowkiego.. ), wiec nie jestem taki pewien 6 pktow.. Zawsze noga moze sie podwinac..Kutwa.. nie mógł dać Zieńczuka? :/
Cytat:Oby nie.. Grac w 10 + chodzacy slupek na 11 Austriakow lub Walijczykow bedzie trudno..
Bo ja wiem, wydaje mi się, że Rasiak, jest w bardzo dobrej formie i moze się sprawdzić z kiepskimi technicznie austriakami.
Cytat:PS> Na 99% do Realu przechodzi 19letni obronca- Sergio Ramos (wykrakalem ;D)! Sergio ustalil juz warunki kontraktu, do Madrytu przyleciala jego rodzina, a kluby uzgodnily juz cene- 25 mln Euro + ktorys z 3 mlodzikow- Arbolea, Palencia lub Mejia..Eee.. i tak bedzie grzał ławe ;)
Pozostalo tylko czekac na oficjalny komunikat klubow.. Juz tylko 7 godzin do zamkniecia okienka transferowego..