08-13-2005, 08:48 PM
Dżemik napisał(a):No i wrocil z Milanu Crespo, chociaz pewnie u Mourinho bedzie grzal lawe..Na to wygląda... Z jednej strony dyskutowałbym czy Gudhjonsen (cholera, nigdy nie wiem jak się pisze nazwiska islandczyków) jest lepszy od Crespo, z drugiej czy Crespo mógłby grać razem z Drogbą (moim zdaniem mogliby sobie przeszkadzać). Trudna sprawa, ale mimo wszystko wydaje mi się, że Argentyńczyk do angielskiej piłki nie pasuje i jego transfer był po prostu błędem.
Cytat:No ale Hleb nie jest defensywnym pomocnikiem, tylko ofensywnym..Fakt, trochę mi się pomieszało ; ), defensywnym pomocnikiem to on nie jest, ale za to w meczu o Tarczę Wspólnoty jak widziałem grał na prawej pomocy... Swoją drogą Fabregas zagrał wtedy fatalny mecz i mimo, że w zeszłym sezonie wypadał dobrze nie jestem przekonany czy to piłkarz już na pierwszy skład.Wenger chcial jeszcze sciagnac Baptiste (dobrze, ze w koncu Julio trafil do Los Merengues ;]), zamiast szukac nastepcy Vieiry.. Liczy na to, ze niespelna 20letni Fabregas bedzie latal dziury miedzy pomoca i obrona? Chyba sie przeliczy..
Cytat:A Wlasnie.. Nie jestem na biezaco.. Kogo oni kupili oprocz Reiny?Przyszedł Zenden z M'brough, Crouch z Southampton, Sissoko z Valencii, Reina, Barragan z Sevilli (ale on ma problem z otrzymaniem pozwolenia na pracę w Anglii). Moim zdaniem niezłe wzmocnienia (głównie te dwa pierwsze).
Mam nadzieje, ze w koncu Morientes pokaze na co go stac.. Sadzac po ostatnich meczach, ten sezon moze byc jego.. :]
Cytat:No to teraz juz wiem sakd takie protesty fanow Man Utd..Owen z tego, co słyszałem w Realu ma być 5 napastnikiem... To jest zbyt dobry piłkarz, by miał się tak marnować.
A Owen niech lepiej zostanie w Realu.. Baardzo nam sie przyda, gdy Ronni po raz n-ty zgubi forme przed swietami.. Majki bedzie nam znow ratowal skore, bo watpie w wybitna gre Robinho w tym sezonie.. Straszne chucherko z niego..
Cytat:Ten Smith?! Alan Smith, byly napastnik Leeds? Hoh.. Ciezko mi sobie go wyobrazic jako pivota.. Ferguson sam bedzie sobie winien, jesli za rok Manchester znowu bedzie musial grac w eliminacjach do LM..Tak, ten Smith. W dzisiejszym meczu wszedł w drugiej połowie i zagrał w środku pomocy u boku Roya... Jak zwykle "popisał" się sprzeczką i ostrym wejściem. Koleś mentalnie się na tę pozycję nadaje, bo gryzie trawę i nie odpuszcza nikomu, pytanie tylko czy będzie w stanie zmienić wieloletnie przyzwyczajenia z grania na pozycji napastnika.
Cytat:Swoja droga.. Nie wiem czy nie byloby lepiej, gdyby prezes podziekowal Sir Alexowi za te kilkanascie lat pracy i poszukal jakiegos nowego trenera, ktory moglby wniesc swizeosc i nowe pomysly do gry..Ja jestem pewien, że byłoby lepiej. Alex był wielki, ale parę lat temu. Teraz już nie nadąża.
Mimo wszystko mecz dzisiaj z Evertonem wygrany 2:0 i mogę powiedzieć, że ten sezon może należeć do Rooney'a. Doskonale dzisiaj wypadł, szczególnie się sprężył na mecz z byłym klubem.

Wenger chcial jeszcze sciagnac Baptiste (dobrze, ze w koncu Julio trafil do Los Merengues ;]), zamiast szukac nastepcy Vieiry.. Liczy na to, ze niespelna 20letni Fabregas bedzie latal dziury miedzy pomoca i obrona? Chyba sie przeliczy..