08-13-2005, 01:06 PM
Cytat:Teoretycznie Chelsea będzie znów w tym sezonie nieosiągalna, nikogo z pierwsze składu nie straciła, a wzmocniła się Del Horno (Athletic Bilbao) i Wrightem-Phillipsem (Man City).
No i wrocil z Milanu Crespo, chociaz pewnie u Mourinho bedzie grzal lawe..
Cytat:Arsenal natomiast się osłabił, bo zamiana Vieiry na Hleba to nie będzie na boisku szczegół niezauważalny. Choć kto wie, może Hleb od razu dostosuje się do warunków piłki angielskiej.
No ale Hleb nie jest defensywnym pomocnikiem, tylko ofensywnym..
Wenger chcial jeszcze sciagnac Baptiste (dobrze, ze w koncu Julio trafil do Los Merengues ;]), zamiast szukac nastepcy Vieiry.. Liczy na to, ze niespelna 20letni Fabregas bedzie latal dziury miedzy pomoca i obrona? Chyba sie przeliczy..Cytat:Liverpool? Trudno powiedzieć, wzmocnili się i moim zdaniem mogą być groźni.
A Wlasnie.. Nie jestem na biezaco.. Kogo oni kupili oprocz Reiny?
Mam nadzieje, ze w koncu Morientes pokaze na co go stac.. Sadzac po ostatnich meczach, ten sezon moze byc jego.. :]
Cytat:Nie zainwestował, bo dla niego klub to jedynie interes - on chce na nim zarobić. Dlatego wzrosły ceny biletów, ma zamiar sprzedać Old Trafford, by później stadion wynajmować, pojawiły się nowe stroje... Niby obiecywał pieniądze na transfery, ale jakoś na żadne wielkie nadal się nie zanosi (chyba, że Owen z Realu jednak przyjdzie, choć głośniej teraz mówi się o jego przejściu do Newcastle).
No to teraz juz wiem sakd takie protesty fanow Man Utd..
A Owen niech lepiej zostanie w Realu.. Baardzo nam sie przyda, gdy Ronni po raz n-ty zgubi forme przed swietami.. Majki bedzie nam znow ratowal skore, bo watpie w wybitna gre Robinho w tym sezonie.. Straszne chucherko z niego..
Cytat:Zgadzam się, sprowadzili w zeszłym roku Liama Millera z Celticu. Niby miał być zastępcą Keane'a, ale to tak samo trafiony transfer Fergusona jak zakup Djemby-Djemby czy Klebersona (dobry zawodnik, ale zupełnie do Premiership się nie nadawał). Teraz na pozycji środkowego pomocnika testowany był Smith, Ferguson twierdzi, że świetnie się sprawdzał, ale ja jakoś mniej teraz ufam jego zdaniu.
Ten Smith?! Alan Smith, byly napastnik Leeds? Hoh.. Ciezko mi sobie go wyobrazic jako pivota.. Ferguson sam bedzie sobie winien, jesli za rok Manchester znowu bedzie musial grac w eliminacjach do LM..
Swoja droga.. Nie wiem czy nie byloby lepiej, gdyby prezes podziekowal Sir Alexowi za te kilkanascie lat pracy i poszukal jakiegos nowego trenera, ktory moglby wniesc swizeosc i nowe pomysly do gry..