01-14-2005, 11:28 PM
Hm.. na początek - nie wiem, czy to dobre miejsce na postawienie tego pytania, jeśli nie, proszę temat skasować, a mnie opieprzyć 
Otóż, wyczaiłem kiedyś w sklepie fajny wisiorek... Przedstawiał coś w rodzaju głowy błazna albo jakiegoś innego stwora, a nad nim były jakby sznurki od marionetki... Wiem, że opis nieprecyzyjny
piszę, jak mi to przed oczami wyobraźni stoi. Co tu dużo mówić, wisiorek mi się spodobał, ale kasy skąpiłem i decyzję o zakupie odkładałem.. i teraz widze, że nie ma... czy ktoś kompetentny może mi powiedzieć, czy wie, o czym ja w ogólę mówię i czy jest szansa, że coś, co ja opisałem, jest bądź też będzie kiedykolwiek do kupienia? Będę zobowiązany za odpowiedź
pozdrawiam
Zubil

Otóż, wyczaiłem kiedyś w sklepie fajny wisiorek... Przedstawiał coś w rodzaju głowy błazna albo jakiegoś innego stwora, a nad nim były jakby sznurki od marionetki... Wiem, że opis nieprecyzyjny
piszę, jak mi to przed oczami wyobraźni stoi. Co tu dużo mówić, wisiorek mi się spodobał, ale kasy skąpiłem i decyzję o zakupie odkładałem.. i teraz widze, że nie ma... czy ktoś kompetentny może mi powiedzieć, czy wie, o czym ja w ogólę mówię i czy jest szansa, że coś, co ja opisałem, jest bądź też będzie kiedykolwiek do kupienia? Będę zobowiązany za odpowiedźpozdrawiam
Zubil