Wisiorek, którego nie ma, a był i czemu to jest takie smutne - Anonymous - 01-14-2005
Hm.. na początek - nie wiem, czy to dobre miejsce na postawienie tego pytania, jeśli nie, proszę temat skasować, a mnie opieprzyć
Otóż, wyczaiłem kiedyś w sklepie fajny wisiorek... Przedstawiał coś w rodzaju głowy błazna albo jakiegoś innego stwora, a nad nim były jakby sznurki od marionetki... Wiem, że opis nieprecyzyjny

piszę, jak mi to przed oczami wyobraźni stoi. Co tu dużo mówić, wisiorek mi się spodobał, ale kasy skąpiłem i decyzję o zakupie odkładałem.. i teraz widze, że nie ma... czy ktoś kompetentny może mi powiedzieć, czy wie, o czym ja w ogólę mówię i czy jest szansa, że coś, co ja opisałem, jest bądź też będzie kiedykolwiek do kupienia? Będę zobowiązany za odpowiedź
pozdrawiam
Zubil
- Anonymous - 01-15-2005
Spotkało nnie to samo.. odkładałam kasę na jeden artykuł i nagle zabrakło, od dwóch miesięcy co kilka dni na stronę wchodzę i jak nie ma tak nie ma
Rozumem, że coś sie może skończyć.. ale może wyprzedane towary nie powinny od razu znikać z oferty, tylko np. być niedostępne do zamówienia (+ najchętniej data dostawy.. marzenie

) Wtedy od razu byłoby jasne czy jakaś rzecz zniknęła z oferty na zawsze, czy jeszcze bedzie i kiedy...
- Anonymous - 02-01-2005
ten wisiorek jest popularny,mozna go czesto dostac w budkach z naszywkami.
- Anonymous - 03-07-2005
No własnie, mnie spotkało coś dokładnie takiego samego...

Juz przez dłuższy czas tu nie wchodziłam, ale jak wczoraj zajrzałam, okazuje się, że nie ma masy rzeczy, któe chciałam kupić
-
deathless - 03-07-2005
Tak samo jak nie ma już tych fajnych 20sto dziurkowych glanów.. ehh...
-
Zanthia - 03-11-2005
ani naszywki Artrosis....