06-06-2004, 08:20 PM
Jeżeli ktoś słucha metalu powinien spełniać wymagania co do ubioru,bo jeśli nie,to wtedy kumple ze ,,srodowiska" będa na niego patrzeć z pod byka i nazywać pozerem.Cóż,taka już polsko-metalowa mentalność. (wysnułem te wnioski na podstawie doświadczeń których byłem swiadkiem oraz lektury z licznych metalowych for które miałem ,,zaszczyt" odwiedzać)
Inny przypadek:
Przechodzi sobie ulicą koleś w skejtowskich spodniach i koszulce KoRna.W pobliżu kręcą się true metalowcy.Jak jest ich reakcja ?
Pozer,ciota,burak! Niedość,że w szerokich spodniach to jeszcze w t-shirt'cie Korna ! Na buty go chłopaki !
Inny przypadek part 2 : ta sama sytuacja,ta sama grupka metali.Idzie gość w skejtowskich spodniach i koszulce np Mayhema (tak naprawdę to raczej niemożliwe bo statystycznemu fanowi Mayhema godność by nie pozwoliła takich spodni włożyć
).Reakcja ekipy metalowej ?
Jaki pozer,ja pie####,i on się nie wstydzi !? Ej,ty ! Sciągaj tę koszulkę i nie rób wiochy!
Tak jest niestety
Inny przypadek:
Przechodzi sobie ulicą koleś w skejtowskich spodniach i koszulce KoRna.W pobliżu kręcą się true metalowcy.Jak jest ich reakcja ?
Pozer,ciota,burak! Niedość,że w szerokich spodniach to jeszcze w t-shirt'cie Korna ! Na buty go chłopaki !
Inny przypadek part 2 : ta sama sytuacja,ta sama grupka metali.Idzie gość w skejtowskich spodniach i koszulce np Mayhema (tak naprawdę to raczej niemożliwe bo statystycznemu fanowi Mayhema godność by nie pozwoliła takich spodni włożyć
).Reakcja ekipy metalowej ?Jaki pozer,ja pie####,i on się nie wstydzi !? Ej,ty ! Sciągaj tę koszulkę i nie rób wiochy!
Tak jest niestety