Forum Rockmetalshop
Więcej koszulek "death metalowych" - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.metalhead.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Więcej koszulek "death metalowych" (/thread-wi%C4%99cej-koszulek-death-metalowych)

Strony: 1 2 3

Więcej koszulek "death metalowych" - Anonymous - 06-04-2004

Ja chętnie bym widział w ofercie sklepu koszulki takich zespołów jak: Sceptic, Esquarial , Trauma, oraz bardzo bardzo koszulki Atheist. Tylko czy to jest realne?

- Acrid - 06-04-2004

Napewno chcialbym Traume, ta z Comedy Is Over Wink Wiec juz 2 chetnych jest Embarrassed

- BlackRoseImmortal - 06-04-2004

Koszulki Opetha dla płci pięknej poprosze i bez rzadnych czerwonych ściągaczy, to psuje klimat:> Angry

- Senna - 06-04-2004

Blackrose dobrze mowi, ewidentnie. Opetha nigdy za malo, a jak sie chce dziewcze ubrac po dziewczęcemu to czemu ma nie miec mozliwosci.
Anathemy moze troche wiecej...?

A z niemetalowych okolic - przydala by sie chociaz jedna koszulka silverchair. Jedna, dla mnie, proszę Wink

- Miriam - 06-06-2004

BlackRoseImmortal napisał(a):Koszulki Opetha dla płci pięknej poprosze i bez rzadnych czerwonych ściągaczy, to psuje klimat:> Angry

Zgadzam się w całej rozciągłości Smile Równie chętnie zobaczyłabym w Waszym sklepie koszulkę Pink Floyd "Wish You Were Here" oraz Dark Tranquillity "Damage Done" Smile

- Anonymous - 06-06-2004

Więcej wszystkiego z Vaderem Smile Więcej koszulek dziewczecych z Vaderem. I poprosze więcej rozmiarówek "M" w koszulkach i bluzach(najlepiej Vadera ofkorz Big Grin ) Oraz bluze badź koszulke Vadera Revelations All Print rozmiar "M". To narazie tyle Smile

- Anonymous - 06-06-2004

Ej ej! Jak to nie.Glany,skórkę,obszytą kostkę i koszulkę Behemotha każdy szanujący się fan metalu musi mieć.Jęśli nie spełnia tych wymogów jest pozerem!

- Acrid - 06-06-2004

Widze ze zaczyna sie pajacowanie Wink To jak ktos sie ubiera i chodzi zalezy wylacznie od niego, a to jak jest postrzegany, nie powinno byc do tego przywiazane Wink

Adminek powinien chyba wprowadzic rejstracje, a gosci tylko do 1-2 dzialow,.. IMHO

- Anonymous - 06-06-2004

Jeżeli ktoś słucha metalu powinien spełniać wymagania co do ubioru,bo jeśli nie,to wtedy kumple ze ,,srodowiska" będa na niego patrzeć z pod byka i nazywać pozerem.Cóż,taka już polsko-metalowa mentalność. (wysnułem te wnioski na podstawie doświadczeń których byłem swiadkiem oraz lektury z licznych metalowych for które miałem ,,zaszczyt" odwiedzać)
Inny przypadek:
Przechodzi sobie ulicą koleś w skejtowskich spodniach i koszulce KoRna.W pobliżu kręcą się true metalowcy.Jak jest ich reakcja ?
Pozer,ciota,burak! Niedość,że w szerokich spodniach to jeszcze w t-shirt'cie Korna ! Na buty go chłopaki !

Inny przypadek part 2 : ta sama sytuacja,ta sama grupka metali.Idzie gość w skejtowskich spodniach i koszulce np Mayhema (tak naprawdę to raczej niemożliwe bo statystycznemu fanowi Mayhema godność by nie pozwoliła takich spodni włożyć Laughing ).Reakcja ekipy metalowej ?
Jaki pozer,ja pie####,i on się nie wstydzi !? Ej,ty ! Sciągaj tę koszulkę i nie rób wiochy!

Tak jest niestety Sad

- Acrid - 06-06-2004

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale to co napisales wydaje mi sie seryjnie baardzo smieszne,.. Powod?

Znam bardzo duzo osob co nie chodza na czarno, nie maja naszywek, nie maja glanow, skory, kapelowych koszulek,.. a muzyki sluchaja porzadnej i znaja sie na niej bardzo dobrze.

Przyklady pokazuja raczej, jacy ludzie potrafia byc nietolerancyjni, niz to jakimi sa *true* metalami,.. Kto wie, moze tak jest w polsce, moze jest tak wszedzie, ja z swojej strony powiem ze nie wyzywam, nie kroje, nie bije, bo nie widze w tym celu.

- Karina - 06-06-2004

Acrid napisał(a):Kto wie, moze tak jest w polsce, moze jest tak wszedzie, .
Nie, nie to tylko polska taka jest....

- Karina - 06-06-2004

Aha i co do tematu(troche zeszlismy tak wiec proponuje zakończyć gadke o w tym wątku) No to czego wiecej.. J\Dodam jeszcze, ze więcej płyt :!:

- Anonymous - 06-06-2004

1 : Bycie ,,true" jest właśnie brakiem tolerancji na inne subkultury czy style muzyczne.
2 : Wiem,że nie można uogólniać,jednak spora liczba metalowców ma właśnie taką mentalność.I myślę,że się zgodzisz.
ps ,,Inne przypadki" były przykładami a nie zaistniałymi faktami.

- Karina - 06-06-2004

eee, coś mi sie zdanie ucieło, chodziło mi o zakończenie tematu o pozerach etc w tym wątku

- Anonymous - 06-06-2004

Upss Embarrassed Ten gość wyżej to ja,jak się można domyślać Smile ale ten zakładający temat to kto inny (tak na marginesie).