11-19-2005, 11:28 PM
Dżemik napisał(a):No daj spokój,Real jeździ na takie tournee czesciej,zeby nie powiedzieć duzo czesciej.Poza tym ja juz rzygam jak widze newsy na temat galaktycznych (typu zidane sie pierdnął)nawet jak w lidze geyocticos wegetuja w srodku tabeli i grają pokraczniej niz moja stara.Dance Of Death napisał(a):Klub zyje z marketingu co w football'u nie ma miejsca !
Hoho! A Barca pewnie nie jezdzi na tourne po Azji? Dobre sobie..
Cytat:Nienawidzisz ich za to, ze to klub z najwiekszymi sukcesami na swieciem, ktory nie wygral niczego od 2 lat? To jest twoj powod dla ktorego nie lubisz Realu? Za dluuuugich chudych lat Blaugrany nie lubiles tego klubu tylko za to, ze im slabo idzie?Nie wiem jak DODa ale dla mnie fakt ze moj ulubiony klub w danej chwili nie ma sukcesów nie
ma większego znaczenia.A co do tych największych na swiecie sukcesów...panie Dżemik postudiuj pan historie swojego ulubionego pedalskiego klubu to sie dowiesz jak w czasach dyktatury Franco piłkarze - ci najlepsi- dostawali "propozycje nie do odrzucenia" ze strony realu i nie bylo możliwosci odmowy!! Często bylo tak ze jakimś klubem interesowala sie Barca,wtedy wkraczal real i piłkarz nie miał wyboru.Zresztą za czasów Franco real stosowal wiele nieczystych zagrywek zeby tylko udupić Barce i nie tylko zresztą,bo inne kluby też.
Cytat:A co ma klub Real Madrid CF do kilku neofaszystow w koszulkach gen. Franco przychodzacych na stadion? Kolportera tez nie lubisz, bo swego czasu kilkunastu debili wykrzykiwalo rasistowskie hasla pod adresem wlasnych zawodnikow?Gówno pan wiesz,to nie jest "kilku neofaszystów" tylko spora ,całkiem liczna grupa kibiców tego zasranego klubu,z którą w dodatku władze klubu nie potrafią nic zrobić(bo np.w przypadku Kolportera zrobiono z tym porządek)
Jednym słowem -zaorac real!