11-19-2005, 11:31 PM
wiec pare wyjasnien 
co do marketingu - na mysli mam m.in reklamy za potezne pieniądze poza tym obrót piłkarzami (z tego tez sie czepie kase
) wzorem powinien byc Bayern Monachium, który przez dziesiątki lat kupywał tanio i skutecznie... i tak jest do dzisiaj.
a co do sukcesów i popularności - nie ngeduje ani tego ani tego bo tego to im nie brakuje. Nie podoba mi sie to że uwaza sie ich za niewadomo jaką potege itp. Jest to dla mnie elitarny zespoł, w której to elicie znajduje sie wiele innych równie dobrych zespołow jak RM.
a co do marnowania piłkrazy -
1. Morientes
2. McManaman (jakoś tak
)
3. Figo
4. Beckham
Morientes to totalne zmarnowanie talentu piłkarza
McManaman - stracił posade na rzecz Zidane i społki
Figo i Beckham - dosc mocny spadek walorów obu piłkarzy ze wskazaniem na Beckhama

co do marketingu - na mysli mam m.in reklamy za potezne pieniądze poza tym obrót piłkarzami (z tego tez sie czepie kase
) wzorem powinien byc Bayern Monachium, który przez dziesiątki lat kupywał tanio i skutecznie... i tak jest do dzisiaj.a co do sukcesów i popularności - nie ngeduje ani tego ani tego bo tego to im nie brakuje. Nie podoba mi sie to że uwaza sie ich za niewadomo jaką potege itp. Jest to dla mnie elitarny zespoł, w której to elicie znajduje sie wiele innych równie dobrych zespołow jak RM.
a co do marnowania piłkrazy -
1. Morientes
2. McManaman (jakoś tak
)3. Figo
4. Beckham
Morientes to totalne zmarnowanie talentu piłkarza
McManaman - stracił posade na rzecz Zidane i społki
Figo i Beckham - dosc mocny spadek walorów obu piłkarzy ze wskazaniem na Beckhama
We Are Defenders Of The Faith...