02-28-2005, 12:30 AM
co mi się marzy ? pozostać przez całe życie sobą, kształtowanym jedynie przez siebie, nieugiętym przez to co mówią inni, abym nie był marionetką...
znaleźć tą jedną jedyną... gdzieś jest... i na pewno czeka... ja tez poczekam... jestem cierpliwy
heh no coz tu juz bardziej materialnie podchodze do sprawy
, ale chcialbym znalezc taka fuchę zebym mogł luzem sprowadzić sobie ze stanów mustanga mach 1 z 1969 roku lub bossa 302 również z 1969
...
too nie są jedyne... i nie są też najważniejsze... tymi nie chcę się dzielić... pozostawie dla siebie...
nie wiem czy uda mi się spełnić przynjamniej połowe z nich, jednak już samo dążenie do tego jest wspaniałe...
znaleźć tą jedną jedyną... gdzieś jest... i na pewno czeka... ja tez poczekam... jestem cierpliwy
heh no coz tu juz bardziej materialnie podchodze do sprawy
, ale chcialbym znalezc taka fuchę zebym mogł luzem sprowadzić sobie ze stanów mustanga mach 1 z 1969 roku lub bossa 302 również z 1969
...too nie są jedyne... i nie są też najważniejsze... tymi nie chcę się dzielić... pozostawie dla siebie...
nie wiem czy uda mi się spełnić przynjamniej połowe z nich, jednak już samo dążenie do tego jest wspaniałe...