11-20-2005, 03:33 PM
Cytat:Twoj Bayern dostaje wiecej kasy od T-Com'u niz Real od Siemensa...a skąd to wiesz ??
tzn ja mam na mysli sprzedawanie koszulek, reklamy (piłkarzy) itp. Sponsor Głowny to tylko prestiż.Cytat:Rozumiem, ze wg Ciebie transferow nalezy zakazac?
miałem na mysli racjonalne transfery, które mają sens i wnoszą coś do gry a nie sławę, rozgłośnie, texty:kto da wiecej itp. Sprzedawanie i kupywanie piłkarzy za poteżne pieniądze to maszynka do czepania kasy jak i dla kllubu, piłkarza, stacji TV heh. (przykład--> Beckham i jego koszuleczki w telewizji - o jeszcze sklepy zarobią heh).
Cytat:Co osiagnal Bayern na miedzynarodowej arenie?
4 Puchary Europy
1 Puchar UEFA
1 Puchar Zdobywców Pucharów
1 Puchar Interkontynentalny
19-krotny Mistrz Niemiec
11 Pucharów Niemiec
4 Puchary Ligi
2 Superpuchary Niemiec
czyli 4 pierwsze pozycje - mało jest zespołow które mogłyby sie pochwalic takim dorobkiem zdobytym bez GWIAZD tylko srednim zespołem.
a cztery ost pozycje to tylko potwierdzenie tego kto od ponad 100 lat rządzi w Niemczech.
Cytat:Jest to dla mnie elitarny zespoł, w której to elicie znajduje sie wiele innych równie dobrych zespołow jak RM. - A czy ktos to neguje?
Niektórzy tak bo to Rm dla niektórych toKrólewscy, Galaktyczni i Bóg wie jeszcze co...
a co do marnowania piłkarzy... to nie bedziemy sie spierać, bo wątpie żebyśmy doszli do kompromisu
We Are Defenders Of The Faith...