11-20-2005, 07:35 PM
Cytat:Tylko trzeba cos dodać... nie wiem czy w kazdym przypadku tak bedzie, ale odważe sie powiedziec ze gwiazdami to oni byli ale dzieki grze w Monachium.
Żywym przykłądem jest Ballack który to w Bayernie zaswiecił jako gwiazda
Nie.. Gwiazda byl juz w Leverkusen..
Cytat:A Real - wszystko ma za pieniądze...a może mi podasz wychowanków Realu którzy albo juz cos zdobyli, albo mają duze szanse cos zdobyć ?
Ohoho.. Chyba sie poplacze ze smiechu.. Hierro, Casillas, Raul, Sanchis, Guti, Camacho, Michel, Mijatovic, Suker, Redondo, Schuster, Butragueno, di Stefano, Zamorano, Gento, Valdano.. Malo? [oczywiscie nie wszyscy z nich sa wychowankami Realu, ale z podanych przez Ciebie przykladow wychowankiem nie byl zaden]
Cytat:Skończył się?
Tak, o ile sie nie myle Franco nie rzadzi juz Hiszpania od ponad 30 lat..
Cytat:Jego zakup IMO niekoniecznie był umotywowany potrzebami kadrowymi-skoro Barca miała swojego genialnego Ronaldinho,to real musi miec jego odpowiednika ,który nawet nazywa sie podobnie.Czysta zagrywka markietingowa....
Jego zakup niekoniecznie byl umotywowany potrzebami kadrowymi- fakt.. Ale skad pomysl, ze to miala byc madrycka kopia Ronaldinho? Wymyslasz bzdury, ze az zeby bola..
Cytat:Jasne,i akurat potrzebny był Beckham ,który przecież miał juz status "gwiazdy"-w tym czasie w realu już grały "gwiazdy" takie jak Figo,Ronaldo,Roberto Carlos,Raul... Jasne,w tym momencie Beckham był potrzebny jak czosnek o kulistych kształtach.Weź mnie nie rozśmieszaj.
Juz Ci to wytlumaczylem.. Wybor byl pomiedzy Joaquinem i Becksem.. Oczywiscie Perez przy wyborze Beckhama bral pod uwage to, ze Real natrzepie na nim kasy, za co bedzie mial fundusze na przyszlosc, ale nie tylko.. Beckham byl bardziej doswiadczony niz kopacz Betisu i przedewszystkim duuuzo tanszy..
Cytat:my tylko przeczymy i negujemy okreslenia: "Galakticos" i "Królewscy" bo jak juz wczesniej wspominałem - Real To elitarny zespoł, w której to elicie sa inne równie dobre jak nie lepsze zespoły.
Ale zaden socios nie twierdzi, ze Real jest jedyna wielka druzyna na swiecie.. [13letnich krzykaczy z forum Onetu pomijam].. I chyba nie wiesz skad wzial sie przydomek 'Krolewscy' i korona w logo Realu..