10-04-2007, 01:55 PM
Omg Omg to piękna muza!!! Kwintesencja mroku i harmonii wtopiona w subtelny nostalgiczny klimat!
Kiedy po raz 1 wszedłem na ich stronę, wysłuchałem My Cold Sea odrazu wiedziałem co zajmie najzaszczytniejsze miejsce w mojej hierarchii utworów muzycznych. Obiecałem sobie, że ściągnę sobie dyskografię i tak też się stało
każdy kawałek jest niesamowity i przejmujący nacechowany mistyczną nieprzeniknioną mocą poruszającą nie tylko serce ale i duszę. Jeśli muzyka może być natchnieniem, to z pewnością Arcana nią jest!
Najlepszy album wg. mnie to: "Inner Pale Sun" z kultowym kawałekiem "My COld Sea" "Icons" aaah dużo tu pisać ; /
a tak btw. "Cantar De Procella" to pewnie coś po szwedzku
Kiedy po raz 1 wszedłem na ich stronę, wysłuchałem My Cold Sea odrazu wiedziałem co zajmie najzaszczytniejsze miejsce w mojej hierarchii utworów muzycznych. Obiecałem sobie, że ściągnę sobie dyskografię i tak też się stało
każdy kawałek jest niesamowity i przejmujący nacechowany mistyczną nieprzeniknioną mocą poruszającą nie tylko serce ale i duszę. Jeśli muzyka może być natchnieniem, to z pewnością Arcana nią jest! Najlepszy album wg. mnie to: "Inner Pale Sun" z kultowym kawałekiem "My COld Sea" "Icons" aaah dużo tu pisać ; /
a tak btw. "Cantar De Procella" to pewnie coś po szwedzku