08-27-2007, 10:14 AM
Axel napisał(a):Kolejny raz jestem pod wrażeniem Berbatova ;> chciał bym go kiedyś na OT zobaczyć
Tak szczerze mówiąc, to właśnie takiego napastnika nam teraz brakuje - szkoda, że nie udało się go kupić.
Cytat:Dla mnie NANI gra z meczu na mecz coraz lepiej i kiedy wróci CRIS będzie masakra na skrzydłach. Tyle odemnie...
Dla mnie Nani to jednak mimo wszystko melodia przyszłości, trzeba dać mu parę lat podobnie, jak wcześniej Ronaldo - ten kiedy przychodził podobnie przeplatał świetne zagrania, z całkowicie nieudanymi i nieprzemyślanymi. Myślę, że wystarczy trochę pracy z Sir Alexem i będzie z niego dużo pożytku ;].
Cytat:Owen też sie nieźle spisuje
Właśnie dla mnie to taki cichy bohater wczorajszego meczu, przez długi czas obserwowałem co robi na boisku i naprawdę miał masę ważnych przechwytów, świetnie ubezpieczał Scholesa i Carricka, powstrzymywał kontrataki, przecinał groźne podania. Nie jest jeszcze w optymalnej formie, ale już teraz jest bardzo przydatny - liczyłem, że uda się go sprowadzić i myślę, że z tego transferu wszyscy będą zadowoleni.
Tevez mnie nie przekonuje, brakuje mu dynamiki, na razie nie rozumie się z pomocnikami, poza tym chyba nie pasuje do gry z jednym napastnikiem. No, ale mam nadzieję, żę będzie się powoli rozkręcał.