11-05-2005, 11:23 AM
warsadal napisał(a):Byście się lepiej zainteresowali naszymi ligowymi boiskamiHehe, ale ta wczorajsza wygrana z Craxą była zwykłym fartem ;P, taki Bania nietrafiający do pustej bramki z 5 metrów, czy Bojarski mogli już w pierwszej połowie coś strzelić i nie wiele Lech grająć w 10 miałby do powiedzenia ; ). Właśnie się dziwiłem czemu takie puste trybuny, nie wiedziałem, że jakiś remont macie...Lech kroczy od zwycięsta do zwyciesta!
(w następnej kolejce rozwalimy Odre). Jedno 'ale' odnośnie dzisiejszego meczu: ja rozumiem, ze jest remont stadionu, ale kurde 7.000 to sobie może na jakąś Wisłe chodzić..
![]()
Dżemik b.dawno temu napisał(a):za rok Jaga w ekstraklasieA niech Cie, całkiem realne
Zobaczymy czy Odrę rozwalicie, zobaczymy ;P. Przyjedź na wyjazd do nas, to pogadamy ; ). Oderka gra co raz lepiej, gdyby nie kilka głupich przegranych w ostatnich sekundach meczów bylibyśmy jeszcze wyżej. Tyle, że znów chyba co lepszych zawodników w zimie lub po sezonie rozsprzedamy ;/. Co roku jest to samo i działacze nie widzą, że takim postępowaniem - osłabianiem zespołu - nie przyciągają ani kibiców, ani sponsorów, a co raz trudniej jest później na nowo budować drużynę (patrz: ostateczna gra w barażach w zeszłym sezonie).
A Jaga w pierwszej lidze jest mile widziana ; ). Myślę, że ekstraklasa była by ciekawsza... Tak więc czekamy ; ).

Lech kroczy od zwycięsta do zwyciesta!