02-01-2006, 08:16 PM
Skoro tak ich lubicie to może chcecie ze dwie przypinki?
SuicideKaiten napisał(a):Skoro tak ich lubicie to może chcecie ze dwie przypinki?
Emperor's Return napisał(a):Show No Mercy 666/10
Hell Awaits 666/10
Reign in Blood 666/10
South of Heaven 666/10
Season in the Abyss 666/10
Decade of Agression 666/10
Divine Intervention 9,5/10
Diabolous in Musica 7/10
Undisputted Attiude 7/10
God Hates USAll 8,5/10
Najlepsza kapela na świecie!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Czemu prawie nikt nie docenia UA?? To jedna z najlepszych płyt z coverami wg. mnie. Zajebista energia wzięta od brudasów i sztański duch slayera, wracam do tego albumy równie często co do RIB czy HA, a na pewno częściej niż do SOH czy SNM.
Ludzie jej nie doceniają bo nie jest czysto metalowa, dużo tu punka, coreu, crossoveru. Ale mi ten ciekawy eksperyment bardzo przypadł do gustu i często ją odswieżam.
Tomash napisał(a):Czemu prawie nikt nie docenia UA?? To jedna z najlepszych płyt z coverami wg. mnie. Zajebista energia wzięta od brudasów i sztański duch slayera, wracam do tego albumy równie często co do RIB czy HA, a na pewno częściej niż do SOH czy SNM.U mnie 7/10.....
Emperor's Return napisał(a):Tomash napisał(a):Czemu prawie nikt nie docenia UA?? To jedna z najlepszych płyt z coverami wg. mnie. Zajebista energia wzięta od brudasów i sztański duch slayera, wracam do tego albumy równie często co do RIB czy HA, a na pewno częściej niż do SOH czy SNM.U mnie 7/10.....
i jak będzie mi się chciało pisać jeszcze dłuższe to tak bede robil.