• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Glany Steel

Dance Of Death napisał(a):
Angel of death napisał(a):ah!! wczoraj zakupilam glaniki steela ;DBig Grin no coz są wygodne , fajny mają kolor (czarne przecierane z granatem) tylko denerwuje ta strasznie grubasna zelówa.. jestem dosc wysoka (175) i jeszcze jak mi przyjdzie takie dobre 4 cm to jestem wyzsza od chlopaków ;/ Crying or Very Sad Crying or Very Sad

ojjj... to chyba dobrze heh... ze panujesz i dorównujesz płci brzydkiej Tongue poza tym 175+4=179cm to nie jest az tak duzo Smile do mnie brakuje jeszcze z jakąs dyszke heh Wink
ale i tak czuje sie w tych butach nad wiek wyrosnieta Big Grin no coz najwyzszy chlopak z mojej klasy ma 180 ... malo mi do niego brakuje :? Crying or Very Sad
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):ojjj... to chyba dobrze heh... ze panujesz i dorównujesz płci brzydkiej Tongue poza tym 175+4=179cm to nie jest az tak duzo Smile do mnie brakuje jeszcze z jakąs dyszke heh Wink
ale i tak czuje sie w tych butach nad wiek wyrosnieta Big Grin no coz najwyzszy chlopak ma 180 ... malo mi do niego brakuje :? Crying or Very Sad

Bo jeszcze chłopaki kompleksów dostaną Laughing

A żeby nie offtopować: ja też mam steele i po ponadrocznym użytkowaniu nie mają prawie żadnych uszkodzeń.
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

Morte napisał(a):
Angel of death napisał(a):ojjj... to chyba dobrze heh... ze panujesz i dorównujesz płci brzydkiej Tongue poza tym 175+4=179cm to nie jest az tak duzo Smile do mnie brakuje jeszcze z jakąs dyszke heh Wink
ale i tak czuje sie w tych butach nad wiek wyrosnieta Big Grin no coz najwyzszy chlopak ma 180 ... malo mi do niego brakuje :? Crying or Very Sad

Bo jeszcze chłopaki kompleksów dostaną Laughing

A żeby nie offtopować: ja też mam steele i po ponadrocznym użytkowaniu nie mają prawie żadnych uszkodzeń.
ty tez masz taką grubą zelówke ??
Odpowiedz

Tak. Chyba więksozśc glanów tak ma Smile
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

ja mam troche inny prblem ze steel'ami, w praym bucie(tylko) jezyk skreca mi sie na zewnatrz i nie wiem czym jets to spowodowane, nawet jak zawiaze mocno szunrowadla to i tak po jakims czasie jezyk jest krzywo, niby nie przeszkadza a jednak
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry
Odpowiedz

Skoro go aż skręca, to znaczy, że prawa noga musi walić ci niemiłosiernie, weź ją umyj, a problem powinien uledz rozwiązaniu.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

odpowiedz na poziomie jakiego sie nie spodziewalem, ehh
Where I was
I had wings that couldn't fly
Where I was
I had tears I couldn't cry
Odpowiedz

Zaiste, proszę, wybacz mi mą górnolotność.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

A czego się spodziewałeś?
Odpowiedz

SmoK napisał(a):ja mam troche inny prblem ze steel'ami, w praym bucie(tylko) jezyk skreca mi sie na zewnatrz i nie wiem czym jets to spowodowane, nawet jak zawiaze mocno szunrowadla to i tak po jakims czasie jezyk jest krzywo, niby nie przeszkadza a jednak
Hmmm... ja mam tak w HD Evil or Very Mad To chyba sprawa zle wszytego jezyka poprostu Evil or Very Mad Irytujace to jest przyznam...
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
Delia $haddix napisał(a):i takie swietne ślady zostawiaja Big Grin
a co do glanów z rms --> ceny są strrrasznie wygórowane! ja moje glany pod kolana ze steela kupiłam za 200 :!: zł! i jak dotąd nic się z nimi nie dzieje
Podrośniesz i pójdziesz na koncert, to wtedy będziesz mogła mówić, czy się nie dzieje..

A chvj prawda, ja mam wojskowe booty z demobilu, kupione za... 80 zł już 4 rok, widziałem w nich dobrze ponad 100 koncertów, i nic im nie jest, moi znajomi kupujący martensy i inne takie za 450 zł na przykład muszą je praktycznie raz na max. 1,5 roku zmieniac. Jasne że takie glany dobrze wyglądają, ale nie są to najmocniejsze buty na świecie Big Grin

A gdzie można dostać takie buty? Byłabym bardzo zainteresowana.
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Jarmarki staroci, sklepy z odzieżą wojskową, jeśli jesteś z katowic to pentagon no i ewentualnie w dupie twojej starej (pardon, ale jestem po kilku, musiałem).
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

A ja muszę chyba zmienić glany, bo w lewym jest czterocentymetrowa dziura z wierzchu, tuż nad palcami. Dzisiaj wlazłem w kałużę, to myślałem że mnie szlag jasny trafi.
Odpowiedz

de7th napisał(a):A ja muszę chyba zmienić glany, bo w lewym jest czterocentymetrowa dziura z wierzchu, tuż nad palcami. Dzisiaj wlazłem w kałużę, to myślałem że mnie szlag jasny trafi.
Przynajmniej noga ci się umyła.
Odpowiedz

Ale ścierwa te glany wszystkie,New Rock rządzi!
Odpowiedz