- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Z pewnością spodnie w krate (męski i damskie

) krój szwedów albo dzwonów (lata '70) to dosc ciekawy produkt... myśle ze znajdzie sie kilku ochotników (w tym ja

) na ich zakup
A tak wogóle to najpiekniejsze spodnie to chyba miał/ma Jimmy Page - ahhh te piekne dzwony i te wzory
Mam dzwony ale całe czarne z czerwonymi klinami ale to nie to samo...
We Are Defenders Of The Faith...
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
kurvva punk kupujący se spodenki w metal shopie.. je je je to jest to... a na łańcuszek i agrafki też ci dała mamusia kasę byś mogła się przeciw niej pobuntować?
ZAORAĆ!!!!
Rotfl'n'lol
- Liczba postów:
- 781
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
Po pierwsze ... Nie jestem punkiem
Po drugie ... czy ja kurva napisałam, że chcę takie spodnie?
Tylko napisałam, że są z pewnością lepsze od dzwonów ...
- Liczba postów:
- 625
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
i niech stanie sie mrok...
a tak do tematu.. no czego to ludzie z nudow nie wymyslą :/
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
spodnie w krate niekoniecznie sa adresowane do panka - to ze oni noszą to nie znaczy ze metale nie mogą

i jak mowiłem jakby sie trafiły "prawdziwe" dzwony lub szwedy (jednolity kolor) to tez by sie nic nie stało...
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
A ja chce spodnie w czarne i biale paski...pionowe
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 272
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
O, a mi się podobają takie z takiego jakby "szmacianego" materiału, nie wiem jak to nazwać, ale dzwony i w szkocka kratę, albo coś w tym stylu. Ale nawet w lumpeksie takich nie ma

hock:
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
- Liczba postów:
- 675
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Moze jakies zdjecie wkleisz...czy jakiegos linka dasz,bo zbytnio nie wiem o jakie ci chodzi
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
- Liczba postów:
- 602
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0