09-18-2005, 09:08 AM
warsadal napisał(a):Kamael: podtrzumujesz opinię, że Lech i Odra to drużyny o podobnym potencjale?Mówiąc szczerze jestem mocno zaskoczony tym jak teraz Lech gra, więc zwracam honorI że Lech będzie 11 w tabeli na koniec sezonu?
. Nic moim zdaniem nie zapowiadało takiej przemiany, tymbardziej, że wiele w drużynie od zeszłego sezonu się nie zmieniło. Pozostanę jednak przy swoim zdaniu, że nie jest to drużyna na czołówkę ligi... choć może rzeczywiście po kilku latach chudych przyszedł lepszy czas dla Kolejorza? Na marginesie mówiąc: jak tak patrzę na meczach na formę poszczególnych zespołów, to mam wrażenie, że liga jest słaba jak nigdy dotąd...
Wczoraj byłem na Odra - Łęczna i mogę powiedzieć tylko - tragedia. Aż mi żal było na to patrzeć... Nie potrafię zrozumieć dlaczego do klubu pierwszoligowego nie da się ściągnąć jednego przyzwoitego napastnika, który zapewniłby nam kilkanaście bramek w sezonie. Niby w tyłach na zero, ale cóż z tego skoro z przodu nie potrafimy wykorzystać żadnych sytuacji? Biorąc pod uwagę występy w wszystkich meczach tego sezonu powinniśmy mieć w tym momencie conajmniej 10 pkt i tylko na własne życzenie mamy 7.
Ech, ale wierzę, że coś się jednak zmieni.
"hej, hej Oderka, hej!" ;]

I że Lech będzie 11 w tabeli na koniec sezonu?
I tyle samo gospodarzy, obydwie liczby oczywiście ze zgodami. Śląsk,Lechia,Wisła vs. Zagłębie L.,Arka,Lech. Bez Cracovii chyba. No i kibice przyjezdni w momencie wejścia Policji nie mieli szans, nie znając miasta. Śląsk im nie pomógł. Po tej walce b.posypała się chuliganka Arki-więzienia,emigracje itp.
![[Obrazek: mod.gif]](http://punk.alternatywa.com/forum/images/smiles/mod.gif)