• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ?

Noo, faktycznie wstyd. Ja bym się na twoim miejscu zapadł pod ziemię Laughing Tongue
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

nie placze przy piosenkach...no chyba ze pare kropelek kapiacych z oczu mozna nazwac placzemTongue...smutno mi sie robi przy: Linkin Park-My december, Evanesence- Hallo, Metallica-Nothing else metters Embarrassed
<i><b>'Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie. Wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoją opowiesć.'</i></b>
Odpowiedz

A mi sie chce płakac przy "Mundialeiro" Pudelsów. Znów szybko skończone dla nas mundialeiro Crying or Very Sad
Odpowiedz

ukryta-w-sercu napisał(a):smutno mi sie robi przy: Linkin Park-My december, Evanesence- Hallo, Embarrassed

tak mi przykro...
Odpowiedz

Yogurt napisał(a):
ukryta-w-sercu napisał(a):smutno mi sie robi przy: Linkin Park-My december, Evanesence- Hallo, Embarrassed

tak mi przykro...

Podać chusteczkę?

balzac napisał(a):A mi sie chce płakac przy "Mundialeiro" Pudelsów. Znów szybko skończone dla nas mundialeiro

Nie tylko Tobie. Ta pieśń to jakby tragiczna, samospełniająca się przepowiednia. Maleńczuk jest chyba jakimś wieszczem. Wink [/quote]
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

Przy piosence jeszcze nie płakałem Surprised Ale jak słysze "November Rain" Gunsów, to mi aż ciary przechodzą Big Grin szczególnie przy koncówce.
Odpowiedz

A mnie kurde przy Anathemie łapie.Chociaż to raczej kwestia..ekhem..a kit Wam do tego Laughing Wink .
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Ja ostatnio płakałem przy coverze "Blue" od Ten Masked Men...

Wink
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

jeszcze (?) nie płakałem przy żadnej piosence ale solówka z Old L.A. Tonight Ozziego chwyta za serce Big Grin
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):
Yogurt napisał(a):

tak mi przykro...

Podać chusteczkę?

poproszę...

a prawdziwym wyciskaczem łez jest Sapphire (by Redemption of course)... Wink
Odpowiedz

Plakac to nie ale przy wielu sie wzruszylem np.

"Wish Tou Were Here" Pink Floyd z Live 8
"Can't Go On" Whitesnake'a z "SIT"
"Acronym Love" Riverside
"Through Her Eyes" Dream Theater
"I Just Want You" Ozziego
"Wonderful Tonight" Claptona
"Litle Girl Blue" Janis Joplin
"In My time Of Need" Opeth

i wiele innych
Odpowiedz

Black Sabbath- Changes

poza tym na płacz zbiera się gdy tylko włączam mtv albo vive, i bynajmniej nie ze wzruszenia... Mad Crying or Very Sad Evil or Very Mad
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Troche EMO temat...
Płakać to nie płakałem, ale smutnawo mi sie robi czasami, ostatnio to podczas oglądania teledysku Brainstorm - Thunder Without Rain, ni wim czemu ale coś dziwnego w tym jest Sad
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Ja będe płakał jak dzisiaj Argentyna przegra..
Odpowiedz

w rozumienu topicu - nie. owszem, plakalem przy muzyce, ale zawsze bylo to spowodowane jakims innym bodzcem.
natomiast takie zespoly dla mnie to 30 seconds to mars i deftones.
Odpowiedz