- Liczba postów:
- 663
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
No i dobrze, ja też zakładam różne buty. I jest OK, nie trzeba nikogo na siłe przekonywać. Zresztą, nie słuchajcie mnie nawet...
- Liczba postów:
- 341
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Ja tu czegos kurwa nierozumiem :? Nosić adidasy to według was wiocha??Kurwa dziwne bo wielu metali w lato pocina w czarnych adidasach.Ale nie wy wolicie popierdalać w czarnych trampeczkach za 15 zł po których zdjęciu ptaki spadaja z drzew naokoło.wytłumaczcie mi dlatego to wstyd dla wielkiego metalowca pokazać się w adidasach bo nie moge tego swoim wąskim umysłem pojąc...
- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Alsvartr napisał(a):Ja tu czegos kurwa nierozumiem :? Nosić adidasy to według was wiocha??Kurwa dziwne bo wielu metali w lato pocina w czarnych adidasach.Ale nie wy wolicie popierdalać w czarnych trampeczkach za 15 zł po których zdjęciu ptaki spadaja z drzew naokoło.wytłumaczcie mi dlatego to wstyd dla wielkiego metalowca pokazać się w adidasach bo nie moge tego swoim wąskim umysłem pojąc...
Przeczytaj dokładniej wcześniejsze posty, to będziesz mógł :?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
- Liczba postów:
- 402
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Cytat:że w adidasach chodzą dresy i dla metala to wstyd
Znam wiare która przewaznie chodzi w adidaskach i to białych, a słuchają oni starego heavy metalu.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
- Liczba postów:
- 372
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Teledysk mandaryny i moja szkola
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you
I'm not like you
I'm not like you
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Kurwa, takiego lola to jeszcze nie widziałem...
Na codzień się chyba nie chodzi w garniaku, nie?? A glany są jedną z najpraktyczniejszych części garderoby... Tylko Ciebie pewno starzy na koncerty jeszcze nie puszczają, więc raczej tego nie zrozumiesz...
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Kalin napisał(a):Sam czasami pomykam w czarnych reebokach 
Buehehe, a ja mam granatowe
I've felt the hate rise up in me...