- Liczba postów:
- 81
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
W przypadku 5 naszywek jesli nie chcesz placic kosztow pobrania tak wysokich istnieje mozliwosc taka:wyslesz na nasz adres list z informacja co chcesz zamowic (jakie konkretnie naszywki-najlepiej podaj kilka alternatywnych w przypadku gdyby czegos nie bylo) i w liscie tym umiescisz kase za te naszywki wg. cen na stronie + dodatkowo dolaczysz koperte z przyklejonymi znaczkami na list polecony. wtedy po prostu wyslemy ci naszywki bez pobrania.
- Liczba postów:
- 761
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
a nie łatwiej by było założyć może jakieś konto w mbanku czy innym czymś, żeby można robić przedpłaty? W tytule przelewu należałoby wpisywać numer zamówienia, ewentualnie produkty... dla ułatwienia
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
No wlasnie, bo szczerze mowiac wysylanie pieniedzy w kopercie, to BARDZO zly pomysl. Takie przesylki maja niestety paskudny zwyczaj "znikac" albo docierac do adresata bez zawartosci. Wiem cos o tym...
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
- Liczba postów:
- 606
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
ja priorytetem dostałem paczkę następnego dnia.
Mind.In.A.Box :* :* :*