!PYTANIE! - Anonymous - 07-22-2004
Czy za 5 naszywek też musze płacić 10 złoty ?? Tak jak za normalna przesyłke ??
-
succubus - 07-28-2004
W przypadku 5 naszywek jesli nie chcesz placic kosztow pobrania tak wysokich istnieje mozliwosc taka:wyslesz na nasz adres list z informacja co chcesz zamowic (jakie konkretnie naszywki-najlepiej podaj kilka alternatywnych w przypadku gdyby czegos nie bylo) i w liscie tym umiescisz kase za te naszywki wg. cen na stronie + dodatkowo dolaczysz koperte z przyklejonymi znaczkami na list polecony. wtedy po prostu wyslemy ci naszywki bez pobrania.
-
Vlkodlak - 10-02-2004
a nie łatwiej by było założyć może jakieś konto w mbanku czy innym czymś, żeby można robić przedpłaty? W tytule przelewu należałoby wpisywać numer zamówienia, ewentualnie produkty... dla ułatwienia
-
TisH - 10-05-2004
No wlasnie, bo szczerze mowiac wysylanie pieniedzy w kopercie, to BARDZO zly pomysl. Takie przesylki maja niestety paskudny zwyczaj "znikac" albo docierac do adresata bez zawartosci. Wiem cos o tym...
-
succubus - 10-05-2004
jest opcja przedplaty na stronie wszystkie szczegoly sa podane 8)
http://www.rockmetalshop.pl/go/_files/?file=platnosci.html
Czy dojdzie? - Anonymous - 01-23-2005
Wysłałem zamówienie pryjorytetem dnia 23, czy dojdzie na 28 do centrum krakowa? Bo akurat wyjazd mam
Czy dojdzie? - Anonymous - 01-23-2005
Wysłałem zamówienie pryjorytetem dnia 23, czy dojdzie na 28 do centrum krakowa? Bo akurat wyjazd mam
-
Aeroth - 01-23-2005
ja priorytetem dostałem paczkę następnego dnia.