06-08-2008, 11:19 PM
LEO WHY?!
Slapi napisał(a):Odwalić się od komentatorów z polsatu, bo profesjonalnie komentują spotkania ( widziałem wszystkie ), chwałą też polsatowi, że z własnej nie przymuszonej woli odkodował całe EURO i świetnie przygotował medialnie całą tą impreze.
A najbardziej podobała mi się gra Boruca , Rogera , Smolarka i... LEO
Boruc , ponieważ ładnie bronił , a szczególny szacun za ten strzał...nie pamiętam kto i kiedy , ale to chyba było z wolleya . To naprawde była obrona godna G. Buffona .

A kiedy mój kuzyn ustawił antenę idealnie był ze 10 metrów od telewizora , i jeszcze telewizor stal tyłem do niego
Ostateczne rozwiązanie - Drabina , przez drabine drewaniana belka , a na niej nabita antena
Jaja wczoraj były nie złe
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):zwlaszcza jak caly mecz zachwycaja sie niemcami, w pierwszym meczu komentarz odezwal sie po prawie 10 minutach, dzisiaj nie bylo slychac swierczewskiego w jego pierwszej "relacji", fatalny dobor gosci (kowalczyk, brzeczek, swierszczu)
Tomash napisał(a):I na czym konkretnie ten profesjonalizm polega? na używaniu słowa "defensor" zamiast "obrońca"? Na podnoszeniu głosu przy zupełnie niegroźnych akcjach?
Przemek87 napisał(a):A Podolski niech spierdala już z tą swoją polskością. Myśli kutas foksdojcz jebany że zarobi se jakiś szacunek że nie cieszy się z bramek strzelonych Polsce.