06-09-2008, 09:24 PM
Kurwa młody ma wiek buntu a wy sie przypierdalacie do niego. Kwestia wieku i mu sie to zmieni wszystko. A że mocarnie przypierdolił z tą anarchią to inna bania ;D
ShaunMorgan1396 napisał(a):Nie płaczę x_x . I wiem że chcesz żebym został , żeby sobie kręcić ze mnie bekę . Jeśli mam racje to przyznaj sie bez bicia
ShaunMorgan1396 napisał(a):Corpseone , ale przyznaj , że wybrał niemcy , a uważa się za polaka Wygląda na to że zrobił to tylko dla piłki . Ale jeśli był cały polakiem , tylko stopy do gry miał niemieckie - to i tak powninien wybrać nasz krajczy Ty kumasz, co sie pisze do Ciebie? to POLSKA nie chciala PODOLSKIEGO. Wiec nie wiem po co ten lament. Skoro sie na niego wypieli to poszedl gdzie indziej.
Już głupszej wypowiedzi nie słyszałem.
ShaunMorgan1396 napisał(a):Uważam , że wszyscy którzy robią jakieś podziały narodowe są pojebani x_xi dlatego ponad 60 lat po wojnie nazywasz Niemców, w kraju których wszelkie przejawy nazizmu są ostro sankcjonowane prawnie "hitlerowcami"? Za to to mógłbyś od przeciętnego Niemca dostać solidnie w japon
ShaunMorgan1396 napisał(a):to był odłam offtopu o moich poglądach anarchistycznych
Zeby jeszcze tylko dziś Czesi rozjechali tą pizdę , Krystynę Gejaldo i całą reprę Portugalii i będę veri hepi