08-30-2006, 11:58 PM
Flame napisał(a):Jak normalnie nie trawie hejwi, to np. kawalek War Sower podoba mi sie
bo to ponoc nie hejwi jest, tylko jakies nowomodne pitolenie dla nastolatkow.
Flame napisał(a):Jak normalnie nie trawie hejwi, to np. kawalek War Sower podoba mi sie
KelThuz napisał(a):Kto śmiał się tak wyrazić?Flame napisał(a):Jak normalnie nie trawie hejwi, to np. kawalek War Sower podoba mi sie
bo to ponoc nie hejwi jest, tylko jakies nowomodne pitolenie dla nastolatkow.
KelThuz napisał(a):tylko Pure i True Bracia w Stali winni się ostać. żulom z metalowego rynsztoka mówimy zdecydowanie NIE
, co z płytą Sorcerer'a ???
Bass bardzo miło chodzi (poweru dodaje zwłaszcza ten slajd na początku). Sekcja gitar pozytywnie. Ten motyw gdzie tak ostro chłopaki pick'ingują jest extroklaśny. I wokal został... Kurde, bez urazy, ale momentami głos waszego wokalisty kojarzy mi się z wokalem Zakopower.
Tak trzymajcie.
KISIEL napisał(a):Kurde, bez urazy, ale momentami głos waszego wokalisty kojarzy mi się z wokalem Zakopower.Tak trzymajcie.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Tomash napisał(a):Nie no gość śpiewa lepiej niż na husarii, ale dalej to nie jest "to". Myśle że jakby Kelthuz zaczął spiewać, tyle że ciut wyżej niż w solowej "twórczości" byłoby lepiej, i pisze to najzupełniej poważnie.
KelThuz napisał(a):nie no, wlasnie tak nie trzymamy - nowe utwory, ktore powstaja, to jest skrzyzowanie Mastodon z Nevermore i Mudvayne, dzielone przez Manowar, wiec w sumie nie wiem co z tego wyjdzie, ale na pewno nie cos na ksztalt War Sowera, ktorego juz kombinujemy jak zmienic na 7strunowy walec
Kurde, w muzyce chodzi o to, żeby był "szatan" a tam chyba jest go sporo - ale to Wy przecież kompozytorami jesteście. Nevermore'a nigdy nie słyszałem
Mudvayne to popiardółka dla zbuntowanych :? Mastodon ? Za dużo komplikuje bębniarz (na niekorzyść mym zdaniem) Weźcie mnie za parę lat do czegoś - gościnnie ...
KISIEL napisał(a):A było coś złego w utowrze pt. War Sower ?
Cytat: Nevermore'a nigdy nie słyszałem

Cytat: Mudvayne to popiardółka dla zbuntowanych
Cytat: :? Mastodon ? Za dużo komplikuje bębniarz (na niekorzyść mym zdaniem)

Cytat: Weźcie mnie za parę lat do czegoś - gościnnie ...
Cytat:A czyje są te, że tak powiem pogrowlowywania?

Cytat:Całe promo to 3 kawałki dostępne na stronie, czy jest coś więcej?
hahahahahaha