• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Burzum

Jak w temacie, cokolwiek bluzy, longsleeve czy też koszulki, tylko że nie czarne !! z chęcią kupiłbym longsleeve koloru białego Burzuma.

chociażby coś takiego:
[Obrazek: vargvikernes1987199938fi9.th.jpg]
Odpowiedz

Popieram, w lecie okropnie w czarnym...
Odpowiedz

burzum zdecydowanie nie.

Sorry nie mam nic do was ,ale zaraz kupa 15 latkow bedzie w tym biegać, jednoczesnie kochając wszystko do okola i słuchając jednoczesnie jakiegos boba marleya.

Dlatego ja zrezygnowałem z ciuchow burzum, bo dla mnie noszenie czegokolwiek danej kapeli oznacza identyfikowanie się z nia w całości.

Zreszta obecnie to oprocz Venom i Darkthonre w sumei nie nosze nic.

A oprocz tego sie najebalem wiec nie bierzcie tego do siebie za mocno Tongue.
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.