07-24-2006, 03:17 PM
seelenleib napisał(a):a ja mysle ze zagladaja tu tylko dlatego ze to temat w ktorym odbywa sie zywa wymiana nieuprzejmosci i z braku wiekszej aktywnosci w innych tematach zagladaja po prostu dla rozrywki(?) a nie zeby poznac twoje zdanie o punku.Ale ponieważ tu zaglądają dla rozrywki, poznają przy okazji moje zdanie o Punku.
tak, na forum teoretycznie mozna pisac wszystko i wcale nie odbieram ci prawa do dzielenia sie swoimi antypatiami, tylko jak juz napisalem nie widze w tym wiekszego sensu bo moim zdaniem do niczego to nie doprowadzi z wyjatkiem wlasnie moze tego "wypierdalaj" ktore tak cie uklulo...
Większość rozmów na forach do niczego nie prowadzi, np. w temacie o zespole X ludzie wypisują jakie kawałki lubią, jakich nie lubią. No i co? Przecież to też do niczego nie prowadzi.
Samo słowo "wypierdalaj" mi wisi, chodziło mi raczej o przyzwolenie adminów do wyzywania innych, ale jak widać po Ghost_82 to jest normalka.
Ghost_82 napisał(a):A co tu chcesz poznawać, ty juz sie dałeś poznac na samym początku. Wyjebałes posta miesiąca jesli sie nie myle. Tez jestem człowiekiem, który nie przepada za punkiem, ale to nie znaczy, że nie mam szacunku do tej muzyki i wykonujacych ją artystów. Wszystko ma swą granice, a ty ja stanowczo przekroczyłeś i nie dziw sie jak bedą Cię tepic przez tego typu wypowiedzi.Jeśli uważasz, że poznajesz ludzi po jednym poście na jakimś zakichanym forum, to gratulacje. Jak już mówiłem ja nie mam szacunku dla Punka i mam do tego pełne prawo, mam również prawo "przekraczać" jak to nazwałeś "granicę". A tępić to sobie mogą komary...
METAL IS FOREVER!