07-22-2006, 11:28 PM
MaFFej napisał(a):Goldie napisał(a):God Forbid też spoko
Jak jesteś fanem "typowego" metalcore'owego grania to się nie dziwę, że GF dla Ciebie jest tylko 'spoko'.
szczerze mówiąc, to niewiele słuchałem GF, bo tyle tego mc mam, że mi się myli jedna kapela z drugą i dlatego stopniowo "poznaje" je

MaFFej napisał(a):Goldie napisał(a):Frontside to hc
DeathCore/MetalCore czy jak to tam nazwać, niemniej z czystym hc to ma niewiele wspólnego... bez urazy kolego ale jak chcesz dowiedzieć sie co do hardcore to odpal sobie np. Biohazard, Madball, Sick of it All, Agnostic Front, Pro-Pain czy z nowszych rzeczy chociażby Hatebreed.
No ja z założenia wiem, że hc to po prostu mocniejszy punk (w najprostszym tłumaczeniu) i dlatego zdziwiło mnie przypisywanie Frontside do hc, bo grają trochę za technicznie jak na hc (tak jak w przypadku Uneartha). A hc to się w życiu mało nasłuchałem (jedynie u sąsiada
). AF i SOIA się nasłuchałem
i jak dla mnie to jest hardcore
ale czasami po prostu przyswajam to, co słyszę z innych "pewnych dla mnie" źródeł
ale jak widać każdy może się mylić 
MaFFej napisał(a):Goldie napisał(a):BFMV - emo/screamo, LoG - mc, A7X - emo/mc
Na temat BfmV to sie nie wypowiadam bo sie nie znam (chociaż scremo to chyba nie jest... nie wiem) ale LoG ma tyle wspólnego z czystym hc co wspomiany wcześniej Frontside
.
na samozwańczej płycie (BFMV) to screamo praktycznie 0
ale na The Poison już trochę tego jest (właściwie to emo 50-50 screamo) a co do LoG napisałem, że mc 
MaFFej napisał(a):A Tomashowi piwo... Goldie'mu też chociaż ma kompletnie odmienny gust od mojego.
jakby co to mam jeszcze Warkę i Tatrę Mocne w lodówce, możemy razem wypić
![[Obrazek: Filczek.gif]](http://imagegen.last.fm/ElliottSmith/oartists/Filczek.gif)
Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.