08-12-2006, 08:20 AM
MegaCzyrak napisał(a):(...)z resztą riposta "rotfl" w zupełności wystarczy. A wioskowym głup[kiem jestes Ty..."Riposty" (wiesz w ogóle co to słowo znaczy?) w stylu "rotfl" widocznie wystarczają tobie i odzwierciedlają poziom merytoryczny na jakim jesteś w stanie prowadzić rozmowę.
Hmmm... no to dowiedziałem się że wioskowymi głupkami są ludzie, których wypowiedzi opierają się na przytaczaniu konkretnych argumentów i przykładów, polemiką z nimi. Czyli ciebie - piszącego półzdania i kwestie oparte na z dupy wyjętych podstawach - należałoby nazwać elitą intelektualną i krasomówcą?
Przypominam, że nie oceniam cię przez pryzmat tego że i czy cię nie lubię, bo generalnie sram na twoje istnienie, mam inne zmartwienia niż kolejny matoł i ogólnie pierdzę w twoim kierunku, a jedynie na podstawie wizerunku jaki nakreśliłeś poziomem swoich wypowiedzi na forum.
Edit: Pragnąłbym uświadomic ci, że przeczytawszy "rotfl" jako odpowiedź na mojego "długaśnego" posta, nie czuję że wnioski jakie wyciągnąłem na temat twojej osoby zostały obalone, przeciwnie - wiele z nich znalazło swe potwierdzenie.
Sugeruje też przeczytanie kilku książek; porównując obrazowo - to, że jest dużo tekstu i nie ma obrazków, nie znaczy wcale że książka jest głupia.