08-12-2006, 09:15 PM
Cytat:Cholera, trafi się jakis upierdas i trzeba odpowiadać...O rety... wybacz, że zburzyłem twoja wizję tego, co robi się na forach dyskusyjnych. Trzeba odpowiadać? O rany...
Cytat:Wiem co to są riposty i uznałem, że "rotfl" wystarczy w zupełności dla Ciebie... Nie myliłem się.Doprawdy?
Cytat:Ja również sram na Twoje istenie, ale nie wiem, skoro jesteś taki obojętny, czemu tak zaangażowałeś się w tą rozmowę i czemu tak emocjonalnie do niej podchodzisz?Emocjonalnie? Ja? Spieszę ci wytłumaczyć, że moje zaangażowanie w tę rozmowę odbywa się wyłącznie na płaszczyźnie taniej rozrywki, polegającej na ośmieszaniu jakiegoś klienta o małolitrażowym umyśle a wielkim ego, który dodatkowo bardzo mi w tym pomaga.
Cytat:Jeśli Cię to ponownie doprowadzi do orgazmu to czytaj "ROTFL, ROTFL..." Starczy?Och tak, widać, że z nas dwóch to ja jestem tym szczególnie zaangażowanym emocjonalnie.
Cytat:Z pewnością przeczytałem więcej książek niż Ty i na pewno nie były to, jak w Twoim przpadku, "Poczytaj mi mamo".Powiało grozą. Na pewno we wszystkim jesteś "bardziej" ode mnie
Tutaj pragnę tylko zaznaczyć, że widać doskonale jak to nic a nic nie zajarzyłeś z mojej kiepsko zakamuflowanej złośliwości.