08-13-2006, 09:01 AM
MegaCzyrak napisał(a):Może jest wiele osób, które oceniają innych przez pryzmat swojej osoby, czyli swoją miarą (jak napisałeś), jednak ja tak nie robuę, więc to grzebanie w tyłku było czystą propozycją.Widzę, że tok naszego rozumowania się nieco rozminął, ale nie ma to znaczenia.
MegaCzyrak napisał(a):A jeśli Ty sam sobie płacisz za takie rzeczy to przykra sprawa.A to dosyć ciekawe zdanie, jedyne co jestem w stanie z niego wychwycić, to że miało być nieuprzejmą uwagą. Bo jakoś z logiką w nim gorzej.
MegaCzyrak napisał(a):Zaraz, zaraz... To Ty zacząłeś wymianę tych wrednych uwag. "Wioskowy głupek" itp to Twoje teksty. Więc nie wiem co teraz nagle zaczęło Ci przeszkadzać.Była to tylko uprzejma propozycja z mojej strony, byś wrócił do pisania swoich konstruktywnych uwag o punk rocku, tym bardziej że podobno stan twojej klawiatury jest tak ciężki, że musisz wybierać na co opłaca się ją "strzępić", na co nie.
MegaCzyrak napisał(a):Jeśli rozmówca będzie wracał do meritum, ja zrobię podobnie.Ja - konsekwentnie - jak napisałem w mojej pierwszej wypowiedzi, nie będę brał udziału we właściwej części dyskusji, ponieważ poziom prowadzenia jej przez Ciebie i poziom przytaczanych argumentów "przeciw" nie przekonuje mnie do tego. Będę raczej jak wredna hiena czekał na kolejną kosmiczną bzdurę do której będę mógł się przyjebać.