07-01-2006, 02:14 PM
Kamael napisał(a):Franek, przecież chyba dobrze wiesz, że akurat tutaj na forum użytkownicy słuchają głównie klasyki rocka w ogóle nawet nie próbując poza nią wychodzić, tak więc mnie akurat te rankingi nie dziwią...
Tylko, że jak mi ktoś powie, że zespoły takie jak Radiohead (powoli do Yorke'a się przekonuję), Oasis, Blur, Smashing Pumpkins, Sonic Youth, The Jesus And Mary Chain, The Smiths, czy wiele innych, które zaczęły działalność w latach 80 i 90 nie miały ogromnego znaczenia i wpływu na obraz muzyki rockowej, to mogę go podsumować jedynie uśmiechem.
Miały i mają ogromne znaczenie, ale jak sam napisałeś - tu sie słucha głównie klasyki, więc cięzko wymagać, żeby ktoś na siłe zaczął wielbić Sonic youth(na przykład). Ale powiem Ci, że dość długo sie udzielałem na pewnym forum opanowanym przez "drugą strone barykady" i jest to dokładnie taki sam beton(a chyba nawet i "gorszy"
) jak zatwardziali zwolennicy klasyki
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo