07-01-2006, 12:10 AM
The Stig napisał(a):aha zauwazyłem ze vomit celowo przekłamuje sens posta... oczywiscie powyzsza deklinacja tyczy sie innego posta w którym chodzi o słowo "gołąb"
Nie chłopczyku, wkleję całość, czego nie zrobiłem tylko dlatego, że słowa mego szanownego kolegi nie zasługują na to by umieszczać je tu w towarzystwie twoich. Zastanawiam się ponadto jak post może zostać poddanym deklinacji..
The Stig napisał(a):R_amze_S napisał(a):Cytat:jest 1 w nocy, jest ciemno, a ja jestem zmęczony, a ty głupi jak but z lewej nogi... gołąbie...Unizenie przepraszam,ale czy nie powinno byc czasem "gołebiu"? Lub ewentualnie ,jeśli chciałeś mi bardziej dosrać- "głąbie"?
nie, nie powinno być, celowo to tak napisałem byś zczaił ze chodzi mi o gołębia w mianowniku liczby pojedyńczej czyli gołąb. btw. skoncz juz bo nie chce dalej tego offtopować. znając zycie ty zacząłes i pewnie skonczysz jakims komentem którego atakować nie bede ze względu na brak sensu.
Proszę, oto całość. Nie ja tu chłopczyku dokonuję przekłamań. Zastanawiam się gdzie tam gołąb wcześniej pacanku pojawia się w mianowniku...
Rotfl'n'lol