06-16-2006, 01:39 PM
Hehe dobry jesteś i zaczynam cię lubić bo polemika z tak niereformowalnym gościem jak ty mimo bezcelowości potrafi rozbawić do łez. Nie będe odpierał twych ataków bo nie chcę się zniżać do poziomu szamba w jakim mentalnie tkwisz. A twe słowa "W demokracji nie ma szans by partia wolnościowa objęła władzę" sa chyba kwintesencja twojego daremnego podejscia do spraw doczesnych. Co wiec do blaci - rewolucje zrobisz czy poslesz swoich slowianskich herosow z na Warszawe ??? Mozesz sie wiec szarpac w swej niemocy i jedynym efektem beda twoja obesrane z wscieklosci i bezradnosci nogawice od straszliwej slowianskiej zbroi. I nie strasz mnie konusie bo tacy jak ty w Rzeszowie do codziennego oklepu zdazyli przywyknac. A o historii zarowno edukacji jak i ekonomii uja wiesz jak powyzej dowiodles. Tyle...
Ubolewam ze musialem sie znizyc do rynsztokowego poziomu wypowiedzi prezentowanego przez ciebie, ale zwyklej gadki po prostu bys nie zrozumial. A zreszta nie zalezy mi na tym, bo niereformowalnosc jest choroba nieuleczalna...
Ubolewam ze musialem sie znizyc do rynsztokowego poziomu wypowiedzi prezentowanego przez ciebie, ale zwyklej gadki po prostu bys nie zrozumial. A zreszta nie zalezy mi na tym, bo niereformowalnosc jest choroba nieuleczalna...