09-26-2004, 05:33 PM
grzybiarz napisał(a):A wogóle to Bóg nie istnieje. Jest to tylko "słowo" wymyslone przez człowieka. Szatan także nie istnieje.
Tzn. takie jest moje zdanie. Wogóle uważa sie że gdy robimy coś złego to kieruje nami szatan, a gdy czynimi dobro to niby zasluga Boga. To jest takie bezsensowne myslenie.
Rozmyslając o tym rozpiasalem sie na inne podobne tematy - co o nich myslicie?
*Kto stworzyl swiat? Bóg? A gdzie tam;D. Niby ktoregos tam dnia stworzyl Adama - taaaa. Na bioli, gerze czy hirze, uczymy sie przecież że człowiek ewoluowal od małpy i minęło wiele milionów lat by człowiek wygladał tak jak teraz. Czyli pewnie Adam był niski i wyglądał jak małpa. Ok, to jest jeden z dowodów na to że boga nie ma. Kolejny: Gdyby bógł istnial to by nie doszlo np. do ataku na WTC. Bo np. mogł cos pokierowac losem by terrorysci nie zostali wpuszczeni do samolotu. A wogóle jezeli bog istnieje to tylko siedzi w niebie i bąki zbija - hehe.
*A teraz napisze co myslę o Pismie Świetym. Moj kuzyn twierdzi że nie pisali go ludzie natchnieni tylko jacyś tam ludzie pragnący zarobić kase. I tu sie moge z nim zgodzić. Co np. myslicie o Maryji, która podobno była dziewicą - i to jest tak dobitnie podkreslane - w kościele czy na religii. A ten józef?Niby Maryja jest dziewicą bo pewnie ci co to wymyslili tą całą historyjke chcą by ludzie ja nasladowali
. Np. sex przed slubem to grzech. Po co takie cos wymysleli? To co przyjemne to od razu grzech
Pewnie wszyscy księża są zadrosni że oni nie mogą
*Teraz napisze nieco o czyms innym. Mianowicie co myslę o tych zatwardzialych metalach. Tutaj na forum wystarczy spojrzeć jacy to niektorzy chcą być mroczni co wyglada raczje komicznie niz mrocznie.
Wystarczy spojrzeć na kogos nick i zobaczyc skad jest. Wiele osób pisze "Hell", albo "Kraina jakaśtam". Albo wszyscy se wymslają jakieś śmieszne-mroczne nicki ktorymi poslugują sie tylko w Internecie. Nie wydaje mi sie by na kogos wołali (i tu wstaw jakis nick z tego forum). I wogóle wkurza mnie jak ktos slucha linkin parkówi jakis metalowy zespol ktorego ja slucham. Słuchajac jakis zepsol poprostu staram sie o nim wiedziec wszystko - staram sie znac dyskografie, i ogólnie historie zespolu, to dopiero moge se kupic koszlke zespolu ktorego słucham, a taki jakis "pozer" kupi sobie koszulke np. "Dimmu Borgir" i uwaza sie za wielkiego księcia Ciemnosci
. Ok, ale pozerach możnaby napisac ksiażke i nie chce sie tak za bardzo rozpisywac bo itak za duzo napisalem i pewnie nikt teog nie przeczyta
Jakby ktos to przeczytal to niech ta znać.
PS. Nie chcialo mi sie poprawiac słowa bóg na Bóg
A tak wogóle to pisalem tego posta nieco ironizując i słuchajac Venom'a przy okazji - naturalnie nie z mp3
Pozdrawiam Prisce - fajny masz Avatar - podasz linka skad go sciągłas?
Człowieku, ile Ty masz lat...10?!
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."

Niby Maryja jest dziewicą bo pewnie ci co to wymyslili tą całą historyjke chcą by ludzie ja nasladowali