06-15-2006, 01:50 PM
Acrid napisał(a):buubi napisał(a):Nikt nie grał w CSa ? Nie wierze - przecież to chyba najbardziej kultowa strzelanka wszechczasów
pff, do kogo Ty panie rozmawiaszZaczynalem betami+boty. Dopiero bodajze od 1.3 gralem na necie. Pierwsze klany, ClanBase i innne takie pierdy. 2 czerwca 2002 dolaczylem do BORGa, czyli Przymierza Klanow Zaprzyjaznionych, dodatkowe CB zajebiste osoby, itp, itd. Ostatni klan to ReserVoir Dogs.
Steama nadal trzymam na dysku, ale rzadko grywam, praktycznie wcale. Wazne, ze mile wspomnienia mam ;D Zwlaszcza, gdy gralismy z SORTem w ramach jakiegos turnieju z zagranicznymi klanami.
No ja w osiedlowym LANie (500kompow tak że mini-inet) pogrywałem nałogowo - poziom był lepszy niż na przeciętnym serwerze netowym - kolesie grali po 16 godzin dziennie. Na necie tez grałem i to przez pewien czas w klanie z Shillą - reprezentantką Polski w rozgrywkach kobiecych. Teraz mam kupionego oryginała CS:Source ale mam za slabego kompa i fpsy słabe, więc mi zwalnia, a tam każda sekunda jest ważna
Ale do miesiąca odnawiam kompa i CS:S wróci w wielkim stylu.Btw. a w moda Day Of Defeat grałeś ? Masakra - 2 Wojna Światowa w zajebiście grywalnym zespołowym wydaniu.

Zaczynalem betami+boty. Dopiero bodajze od 1.3 gralem na necie. Pierwsze klany, ClanBase i innne takie pierdy. 2 czerwca 2002 dolaczylem do BORGa, czyli Przymierza Klanow Zaprzyjaznionych, dodatkowe CB zajebiste osoby, itp, itd. Ostatni klan to ReserVoir Dogs.