06-13-2006, 07:25 PM
Dzięki wszystkim za odzew
.
BT znam tylko ostatni album, ale wrażenia pozytywne (choć nie jest to o co pytałem
). Redemption niestety poprzez wokal wzbudza u mnie mieszane uczucia
. Pozostałe postaram się wybadać - zwłaszcza Circus Maximus, na który kiedyś polowałem, ale zwyczajnie wypadł mi z głowy...
Dzięki Krzychun, ale netety Newbreed to nie moje klimaty
.
Cynic i Atheist znam wyrywkowo a co do MD to po ostatnich reakcjach na forum widzę, ze warto sięgnać po Ich płytki.
.Yogurt napisał(a):hmm.... MindFlow, Redemption może taki Wastefall (coś jakby PoS z większym kopem), Circus Maximus, Beyond Twilight, Heaven's Cry (gitarowe wymiatanie bez użycia klawiszy, kompozycje niezbyt długie ale treściwe)...
BT znam tylko ostatni album, ale wrażenia pozytywne (choć nie jest to o co pytałem
). Redemption niestety poprzez wokal wzbudza u mnie mieszane uczucia
. Pozostałe postaram się wybadać - zwłaszcza Circus Maximus, na który kiedyś polowałem, ale zwyczajnie wypadł mi z głowy...Krzychun napisał(a):www.newbreed.metal.pl
www.animavilis.metal.pl
Dzięki Krzychun, ale netety Newbreed to nie moje klimaty
.buubi napisał(a):Ze staroci z pewnością Cynic, Atheist, Coroner i Mekong Delta - wszystko to stara techniczna thrashowa młócka na najwyższym poziomie ze spora ilością udziwnień i upiększeń co prawda, ale dość ostre i kopiące zady...
Cynic i Atheist znam wyrywkowo a co do MD to po ostatnich reakcjach na forum widzę, ze warto sięgnać po Ich płytki.

...