• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Brak potwierdzenia

Witam.
Dokladnie tydzien temu zamowilem produkty na laczna wartosc 61 zl, z opcja przedplaty na konto. Do tej pory czekam na maila z numerem konta. Wg instrukcji na stronie po 3 dniach czekania powinienem zadzwonic lub wyslac maila na odpowiedni nr tel/adres mailowy. Tak tez zrobilem. Wiec w czym problem? Na telefony nikt nie odpowiada, odzywa sie automatyczna sekretarka... maile rowniez zostaja bez odpowiedzi. Troszke irytujace jest to oczekiwanie, poniewaz zalezalo mi na jak najszybszym czasie dostawy, tymczasem nawet nie wiem czy mam wplacac pieniadze na konto czy nie.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Brak potwierdzenia - przez hoomik - 08-15-2006, 09:06 PM
[Bez nazwy] - przez pcz - 09-05-2006, 03:55 PM
[Bez nazwy] - przez stachoo0 - 10-26-2006, 05:30 PM

Podobne wątki…
Wątek: / Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Ostatni post przez Tomash
09-17-2007, 09:54 PM
Ostatni post przez teon
09-21-2006, 12:05 PM
Ostatni post przez succubus
07-20-2006, 06:30 PM
Ostatni post przez nosferatu
06-18-2005, 10:27 AM

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.