05-28-2006, 04:48 PM
Co do perki to nie jest tak źle, ale mam pytanie: takie ciche bombardowanie to podwójna stopa
??
Co do tego kawałka to powiem, że mi się podoba. Naprawde kawał porządnej muzy
. Jak nagrasz płyte to ją kupie 
edit:
Znasz takie zespół Przyzwoitość?? Właściwie to tam gra taki koleś tylko Darek Dudziński sie nazywa. OStatnio nagrał płytę "Zrozum mnie źle". Kawał alternatywnego i niezależnego grania. Jest on multiinstrumentalistą, ale prócz gitary to wszystko z kompa nagrywa.
Fragment wywiadu:
??Co do tego kawałka to powiem, że mi się podoba. Naprawde kawał porządnej muzy
. Jak nagrasz płyte to ją kupie 
edit:
Znasz takie zespół Przyzwoitość?? Właściwie to tam gra taki koleś tylko Darek Dudziński sie nazywa. OStatnio nagrał płytę "Zrozum mnie źle". Kawał alternatywnego i niezależnego grania. Jest on multiinstrumentalistą, ale prócz gitary to wszystko z kompa nagrywa.
Fragment wywiadu:
Cytat:Gdzie ty muzykujesz tu w domu?całość tutaj: http://muzyka.onet.pl/lampa/1244321,2008,artykul.html
No tu, tam za drzwiami jest futerał z gitarą.
A gdzie masz perkusję?
W Słupsku. Od ostatniej próby Ewy Braun nie siedziałem za bębnami. Czyli trzy lata już ponad.
To już nie umiesz pewnie grać...
Umiem! Połączenia neuronowe cały czas mam aktywne, ciągle kombinuję, co i jak zagrać.
To płyty nagrywasz w domu, kiedy nikogo nie ma?
Nie, raczej wieczorem, w nocy na komputerze wszystko. Tylko wokale nagrywam, kiedy nikogo nie ma.
Grasz na gitarze, na klawiszach...
Tylko na gitarze, reszta jest z komputera, sample wszystkie. Teraz bas pożyczałem do paru nagrań.