09-22-2004, 01:58 PM
shiva napisał(a):Motyw pierwszy - czy taka ilosc ludzi szalejacych po scenia nie prowokuje was do jak najszybciejszego rozruszania sie tam ponizej jej poziomu ... ???
Nie.. Mnie ma prowokowac do jak najszybciejszego rozruszania sie pod scena muzyka a nie popisy gimnastyczne grupki panow w maskach z lateksu..
Cytat:Sceniczne Zwierze - tak kiedys napisalo Bravo o brianie warnerze (el marilyn manson) co wcale nie przeszkadzkadza mi w dalszym sledzeniu jego niekonwencjonalnej tworczosci .moga o nim pisac nawet w halo i pani domu (je**e mnie to)
Poczytne magazyny przegladasz.. Fakt i Przeglad Sportowy rowniez czytujesz?
Cytat:Motyw drugi - czy mimo ze w the prodigy gral tylko jeden koles , a bylo ich czterech , przeszkodzilo im byc jednym z lepszych zespolow lat 90-tych ??? czego wy sie wogule czepiacie ???
W zyciu nie nazwalbym Prodigy jednym z najlepszych zespolow lat 90.. No i z metalem maja nad wyraz malo wspolnego..
Cytat:Motyw trzeci - ostatni album - szczerze mowiac jeszcze siew niwgo nie wsluchalem , na pewno nie jest on podobny do zadnego z poprzednich (tak jak i iowa nie byla podobna do slipknota) no ale skoro po pierwszym albymie , ktory nie nalezal do najbardziej lekkostarwnych wydali cos jeszcze ciezszego , uwazam za dobry pomysl wydanie czego lzejszego (chociaz z drugiej strony te lzejsze pomysly corey zrealizowal juz w stone sour ).pewni sie przekonam i do tego albumu , no bo to ze jest inny niz reszta , nie znaczy ze od razu jest zly. jezeli komus to przeszkadza to niech dalej slucha zespolow ktorych kazdy kolejny labum jest taki sam jak jego poprzednik , a takich nie brakuje.panowie tru metale niech dalej siedza w swoich prymitywnych klimatach
primo- To zalezy co przyjmiemy za norme.. Jesli Avril Lavigne to normalna muzyka to rzeczywiscie.. MFKR nie jest albumem lekkostrawnym..
secudno- Slipknot nie umie nagrac plyty zarowno ciezkiej jak i calkowicie innej od poprzednich.. Jest albo ciezko albo cieniutko.. Albo wolno.. albo szybko..
PS> Nie wiem czy zauwazyles taki przycisk EDIT.. zgadnij do czego sluzy?