05-19-2006, 01:18 PM
Tzn. szacunek musi być, gdyż jakby nie było to Cannibal Corpse działa z tego co się orientuje około 18 lat i wciąż mają rzesze fanów. Ale osobiście nie za bardzo mi się podoba taka muzyka. A stwierdziłem to po przesłuchaniu m.in. Eaten Back To Life czyli - z tego co słyszałem od fanów - niezłej płyty ;/ . Wokal jest dla mnie niewyraźny, texty są wiadomo z jakiej półki
. Itd. Sprecyzowując: mnie się nie podoba, ale respect.
P.S. Pfff, nie wiem czy można powiedzieć, że słucham na codzień "liryców jeszcze durniejszych"... Jeśli jesteśmy przy Death Metalu, to Vader od zawsze miał ciekawe texty, Nile z tego co pamiętam również.Textów Death'u chyba nikt nie będzie podwarzał. DT też nie mają textów durnych... Ech, - wymieniać mogę jeszcze sporo. Pozdrawiam.
Dzem: No wlasnie nie jestesmy przy dm, tylko bm. Ale dobra, nie ma sensu robic offtopa o takie pierdoly. ;]
. Itd. Sprecyzowując: mnie się nie podoba, ale respect.P.S. Pfff, nie wiem czy można powiedzieć, że słucham na codzień "liryców jeszcze durniejszych"... Jeśli jesteśmy przy Death Metalu, to Vader od zawsze miał ciekawe texty, Nile z tego co pamiętam również.Textów Death'u chyba nikt nie będzie podwarzał. DT też nie mają textów durnych... Ech, - wymieniać mogę jeszcze sporo. Pozdrawiam.
Dzem: No wlasnie nie jestesmy przy dm, tylko bm. Ale dobra, nie ma sensu robic offtopa o takie pierdoly. ;]
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...