05-05-2006, 12:05 AM
ReTuRn napisał(a):Lol- z avatara nie zrozumiałeś nic, albo robisz sobie jaja na poziomie brata mokego (lat 8). Nic ciekawego napisac nie umeisz, poza wyironizowaniem wszystkiego. Zajebiście wychodzi- konstruktywne w ogóle.
Ogólnie jak mało kogo żal mi ciebie.
"Lol" - wiem, że jesteś sztywniakiem, który poza kijem w swojej dupie i sześcianem, który nazywasz swoją głową nie ogarnia nic i nie mam zamiaru tłumaczyć ci, że walenie konia pod gościa chodzącego w majtkach z futra i mówiącego że metal to jego religia jet dobre dla zakompleksionych, niepewnych swojej seksualności dwunastolatków, bo - rzecz jasna - nie znam się, a ty i tak (jak już wspomniałem) na pewno jesteś ponad to.
Co do avatara, to proponuję nie mierzyć innych swoją miarą, bo jeżeli posiadło się zdolność czytania (co do posiadania której przeze mnie nie powinno być wątpliwości) nie ma w nim nic do rozumienia, a jesli mój żart był w takim razie na poziomie osmiolatka, to chyba i tak cię przerósł.
Idąc dalej - być może nie zdarza mi się napisać nic ciekawego, ale nie mam z tym problemów. Czego nie można z pewnością powiedzieć o tobie - przytoczę tutaj jako przykład ciekawe słowo "wyironizowaniem", co do istnienia którego w języku polskim miałbym szczere wątpliwości. O sensie logicznym (i opiewanej "konstruktywności")zdania następującego po powyższym sformułowaniu polemikę daruję sobie, z uwagi na oszczędność miejsca.
Podsumowując - wiem, że to co napisałem nie ma dla ciebie najmniejszego znaczenia, bo i tak "wiesz swoje" i twoje jest "na wierzchu", oraz to, ze bedziesz odszczekiwał do czasu aż to ja, a nie ty wyjdę ostatni na durnia w toku tej dysputy i wtedy chełpił się będziesz zwycięstwem, mającym na celu dowartościowanie twojego pełzającego przy gruncie ego. Ale nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia, tak jak istnienie twojej osoby nie ma znaczenia dla mnie i nie będzie na pewno miało dla wszechświata.
Bóg z tobą.
PS. Skoro tak bardzo jest mnie tobie żal, propnuję żebyś przesłał kilka stówek na moje konto. Na dobry początek.