05-05-2006, 08:28 AM
Cytat:Idąc dalej - być może nie zdarza mi się napisać nic ciekawego, ale nie mam z tym problemów. Czego nie można z pewnością powiedzieć o tobie - przytoczę tutaj jako przykład ciekawe słowo "wyironizowaniem", co do istnienia którego w języku polskim miałbym szczere wątpliwości. O sensie logicznym (i opiewanej "konstruktywności")zdania następującego po powyższym sformułowaniu polemikę daruję sobie, z uwagi na oszczędność miejsca.
Jeżeli tak uraziło to twa wysublimowaną estetykę to przestanę używać bardziej pasujących słów, a skupię się na tych ze słownika Kopalińskiego. Nie wiedziqłem, ze jesteś taki wrażliwy.
Cytat:wtedy chełpił się będziesz zwycięstwem, mającym na celu dowartościowanie twojego pełzającego przy gruncie ego
W swietle twych wypowiedzi na tymże forum, to raczej ty potrzebujesz pokazać, jaki z ciebie buntownik, wielki obrażony na cały świat i jak bardzo masz wszystkiech w dupie- tożto z pewnością dowarościowuje cie wielce. Dla mnie akurat udzily w debacie z jakims nudnym zblazowanym kolesiem są raczej metodą zabicia czasu.
Cytat:PS. Skoro tak bardzo jest mnie tobie żal, propnuję żebyś przesłał kilka stówek na moje konto. Na dobry początek.
O- a to ci się udało
"All that's left to say is: Farewell"