05-03-2006, 11:16 AM
Cytat:RAZ - zacznij się najpierw udzielać na forum zanim wyjedziesz z takimi propozycjami :/
DWA - to ja jestem za utworzeniem działu progresssive metal i osobno progressive rock, potem blues i jazz, dalej grind i osobno sludge/stoner.... Rolling Eyes tak to wyliczać możemy w nieskonczonosc... daruj sobie...
Trochę tutaj wcześniej bazgrałem, niewiele i jakiś czas temu ale więcje forum przeglądam w poszukiwaniu zespołów niż piszę postów.
Jazz i blues odpoadają bo to ani metal ani także rock czy punk, sludge/stoner znam tylko ze słyszenia i niewiem jak to ma się do działalności sklepu, a co do progresywnego rocka- czemu nie? Ja niesłucham, ale pewnie dla ludzi o takich upodoaniach było by to ułatwienie.
Cytat:proponuje otworzyć oddzielny dział poświęcony szantom
Czy ja napisałem folk! Folk jako taki może iść do działu inna muzyka, napisałem folk metal. Jeżeli według ciebie Finntroll nie jest metalem to widocznie go niesłuchałeś.
Dział można by powiększyć do folk/viking metal. Zaliczyłbym tam zepoły takie jak wyżej wyminione, plus Battlelore, Cruachan, Otyg, Vintersorg, Falkenbach, in extremo. Znalazło by się więcej wykonawców w samej mojej dyskografi a jest jeszcze więcej których nieznam.
Osobiście niemam nic przeciwko wprowadzoniu dodatkowych podziałów: progresywny rock/metal, doom, folk/viking metal.