05-02-2006, 08:55 PM
zaczelam gubic sie w tym potoku slow i bluznierstw. Ucieszylam sie ze jest temat o Rhapsody, ale troche inaczej gosobie wyobrazam. Po 1 Rhapsody jest zespolem powermetlowym takim samym jak holy dragons czy inny. Graja to, czym jest powszechny powermetal. Czasem pociagna po strunach, czasem to bedzie ballada. Forum jak forum. Zloty genialne. A gdzie znajdziesz takie "rzesze ochotnikow" jak nie na stronie. Jezeli kochasz jakis zespol na tyle, alby moc wstapic do fanclubu to nie zrobisz tego? nie powiecie mi ze zadno z was nie chcialo wybrac sie na ogolnopolski zlot fanow zespolu ... (wpisac nazwe zespolu) Spotkac sie z ludzmi, ktorzy wiedza o istnieniu zespolu, o ktorym nikt z waszych znajomych nie slyszal? zlot - wroclaw 18marca - byl najlepszym jaki przyzyalm w mojej dlugiej historii metalowca. tyle przyjaznych istot i ryk na caly pub Rain of a thausend flamens
Rhapsody zawsze bedzie dla mnie zespolem ukochanym i bede bronic honoru forum rhapsody
Rhapsody zawsze bedzie dla mnie zespolem ukochanym i bede bronic honoru forum rhapsody