04-12-2006, 05:36 PM
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ramzes, bluznierca z CiebieJa pierdolę...Nie sądziłem ze kiedykolwiek doczekam tej wiekopomnej chwili,że moje teksty będą cytowane na innych forach...
Niemniej nie tyle ze mnie bluźnierca ,ale...
Wielki Wszebąd napisał(a):Niestety Matka Natura w chaosie swych licznych kaprysów pozwoliła nie tylko żyć, ale nawet wypowiadać się w internecie dość licznej grupie słuchowo upośledzonych odpadów genetycznych, i nie mam tu na myśli gimnazjalistów, tylko dorosłych (fizycznie) ludzi.
Kubuś Puchatek napisał(a):No, chodzi chyba o to, że KelThuz zaprosił na nasze forum swojego współziomka o podobnych poglądach, zapewne z jakiegoś forum o Manowar, a Vomitor przeszukał stronkę z której przybył nasz kolega i znalazł jego zdjęcie, które wkleił na forum szydząc odrobinę, no i za to dostał warna ; ). Przynajmniej tak mi się wydaje (poprawcie mnie jeśli się mylę).Nie mylisz,się tak to własnie wyglądało.
ReTuRn napisał(a):A swoją drogą link niszczy, totalny poziom piaskownicy tym razem faktycznie KelNiestety.Nie chcąc obrażać innych fanów Manowar ( bo jednak nie wszyscy mają tak nasrane w głowach jak Wszebąd) powiem jednak ,ze KelThuz zaczyna zdradzać objawy jakiejś schizofrenii i chyba nie potrafi juz odróżnić swiata fikcji - tego z tekstów Manowar-od rzeczywistości.I wcale się nie zdziwię ,jak kiedyś wychodząc z domu natrafię na odzianego w skórę ubitego bizona KelThuza z drewnianym mieczem w ręku
Obawiam się jednak ze wówczas powodem mojego zejscia z tego świata,będzie nie tenże miecz a fakt ze umre ze smiechu na ten widok